Street Food "Angārs" atsāk sezonu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: publicitātes

Pielāgojoties 2020. gada izaicinājumiem, sākot ar 5. jūniju, Tallinas ielas kvartāla garšīgākā pērle – "Street Food "Angārs" sāk otro sezonu, piedāvājot labākās ielu ēdienu tradīcijas, un aicina izgaršot vairāk nekā 30 dažādas pasaules garšas no Meksikas, Spānijas, Gruzijas, ASV, Āzijas u.c. 

Kopš 2017. gada ielu ēdinātāji ir paspilgtinājuši visus publiskos pasākumus un festivālus. Pandēmijas laiks ir licis pamainīt ierasto kārtību, tāpēc aktīvākie un drošākie ielu ēdienu koncepta ēdinātāji ir atraduši alternatīvu un nolēmuši pastāvīgi priecēt galvaspilsētas iedzīvotājus.

"Street Food "Angārā"  varēs izbaudīt ēdienus, kas priecēs garšas kārpiņas gan pārbaudītām vērtībām, gan ar savu asumiņu, kas ļaus doties ceļojumā no Meksikas līdz pat Āzijai, esot tepat, Rīgas centrā. Atbalstot vietējās amatalus darītavas, piedāvājumā būs labākais pašmāju craft alus, kā arī citi gardi, atspirdzinoši dzērieni. Piedāvājumā nav aizmirsts arī par vegāniem.

Ielu ēdienu nozares krusttēvs Krišs Zupiņš: “2020. gada ieviestās pārmaiņas ir pamatīgi ietekmējušas ēdināšanas un viesmīlības industrijas, tostarp ielu ēdinātājus. Mūsu kopiena līdz šim pārsvarā strādāja publiskos pasākumos un festivālos visas vasaras garumā, šobrīd tas vairs nav iespējams. Līdz ar to arī mums ir nācies meklēt alternatīvus risinājumus, kā saglabāt savu biznesu un turpināt attīstīt šo nozari. Esam nolēmuši apvienoties, lai turpinātu darbu un uzturētu patīkamo vasaras vakaru atmosfēru Rīgā, tāpēc kopīgiem spēkiem esam radījuši mājas īstai ielu ēdienu kultūrai Latvijā, kur ikviens varētu baudīt tās labākās tradīcijas un atmosfēru.”

Visi ielu ēdienu uzņēmumi ir piedzīvojuši pandēmijas laika grūtības un aicina ikvienu izbaudīt un vienlaicīgi atbalstīt arī savējos!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu