"Ecolines" nākamnedēļ atsāks reisus starp Rīgu un Berlīni

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ieva Lūka / LETA

Starptautiskais pasažieru pārvadātājs "Ecolines" 15.jūnijā atsāks autobusu satiksmi starp Rīgu un Berlīni, aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāvji. 

Starp Rīgu un Berlīni reisi tiks veikti katru dienu ar pieturām Varšavā, Belostokā, Viļņā, Kauņā, Augustovā, Mariampolē un Suvalkos.

Reiss no Rīgas uz Berlīni izbrauks katru dienu plkst.11, bet no Berlīnes uz Rīgu plkst.22 un no Varšavas uz Rīgu plkst.6.15.

"Ecolines" maršrutos uz Berlīni būs norīkoti modernākie divstāvu autobusi "Setra S 431", kas ir aprīkoti ar multimediju ierīcēm, bezmaksas internetu, labierīcībām un gaisa kondicionieriem. 

Pašlaik ceļošana uz Poliju un Vāciju Eiropas Savienības (ES) pilsoņiem ir atļauta ar dažādiem ierobežojumiem un karantīnas pasākumiem, tomēr līdz 15.jūnijam tiek paredzēti šo ierobežojumu mīkstināšanas pasākumi vai atcelšana. "Ecolines" aicina pasažierus informāciju par ceļošanas ierobežojumiem noskaidrot attiecīgo valstu vēstniecībās.

Atsākot regulāros starptautiskos pārvadājumus autobusā būs pieejami dezinfekcijas līdzekļi rokām. Autobusi pirms un pēc reisa tiks pilnībā dezinficēti. Pilnībā apzinoties, ka epidemioloģiskā situācija un valsts iestāžu lēmumi var tikt mainīti, "Ecolines" ir gatavs atbilstošās izmaiņas ieviest gan savos plānotajos ceļošanas grafikos, gan pārdošanas sistēmās. 

"Norma-A", kas pasažieru pārvadājumus nodrošina ar zīmolu "Ecolines", finanšu dati par 2019.gadu vēl nav publiskoti, bet uzņēmuma apgrozījums 2018.gadā bija 20,81 miljons eiro, kas ir par 11,5% vairāk nekā gadu iepriekš, un peļņa bija 1,915 miljoni eiro, kas ir 10,6 reizes vairāk nekā gadu iepriekš.

Uzņēmums dibināts 1993.gadā un nodrošina regulārus starptautiskos autobusu pārvadājumus, kā arī veic pārvadājumus reģionālajos starppilsētu nozīmes maršrutos Latvijā. "Norma-A" pamatkapitāls ir 844 998 eiro.

Uzņēmumam ir divas filiāles - Lietuvā "Eiropas autobusu līnijas" un Igaunijā "Norma-A Eesti".

"Norma-A" 55,3% daļu pieder Andrim Podgornijam, bet 44,7% daļu pieder Jegoram Ribzāmenam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu