Kamēr Vindzoru dinastija sēž aiz pils mūriem, Nīderlandes karaliene ir kopā ar tautu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: SIPA/Scanpix

Kamēr Lielbritānijas karaliskās ģimenes pārstāvji aizvien atrodas pašizolācijā aiz pils sienām, Nīderlandes karaliskajai ģimenei ir savs sabiedrisko attiecību gājiens. Un, jāatzīst, gana veiksmīgs!

Četrdesmit deviņus gadus vecā Nīderlandes karaliene ir atsākusi karantīnas pārtraukto sabiedrisko dzīvi.

Viņa, atšķirībā no britu karaļnama, atteikusies no videokonferencēm un personīgi apmeklē dažādas organizācijas un sabiedriskas vietas. 

Pirmais karalienes Maksimas publiskais izbrauciens ar velosipēdu, dzeltenajā bikškostīmā, īpaši sajūsmināja tautu. Daudzi to asociēja ar sauli, kura parādās pie tumšām debesīm pēc pandēmijas. 

Otrais karalienes iznāciens bija kopā ar vīru, apmeklējot pēc 11 nedēļu karantīnas atvērušos Hāgas Nacionālo teātri. Trīs bērnu māmiņa bija tērpusies greznā, izšuvumiem rotātā kleitā. 

Pēdējā publiskā karalienes Maksimas viesošanās bija pilsētas lielveikalā, kur viņa personīgi pārskatīja piedāvāto sortimentu veikala plauktos. Karaliene komunicēja ar veikala darbiniekiem un jutās ļoti komfortabli. Maksima bija tērpusies gaišās biksēs un romantiska stila blūzē ar dekoratīvām lentēm. Kopskata eleganci akcentēja pār plecu pārmestā bārkstainā vilnas šalle.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu