Tuvojas Atvērto durvju dienas maratons jaunajos projektos

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: city24.lv

Pateicoties lielajai interesei un jauno mājokļu bagātajam nekustamā īpašuma tirgum, šoreiz City24.lv Atvērto durvju dienas maratons norisināsies divas dienas - 11. jūnijā (ceturtdien) un 13. jūnijā (sestdien).

Nelielas izmaiņas būs arī ierastajā pasākuma norisē un noteikumos, kas jāņem vērā Atvērto durvju dienas apmeklētājiem. Proti, lai dotos klātienē apskatīt mājokļu projektus, iepriekš būs nepieciešams reģistrēties*, izvēloties konkrētu, sev ērtāko projektu apmeklējuma laiku. 

Foto: city24.lv

Šoreiz mājokļu pircējiem durvis vērs 26 jaunie projekti RĪGĀ, PIERĪGĀ un JŪRMALĀ:

Stabu 100 (Centrs), Avotu 4 (Centrs), Centrus (Centrs), Ģenerāļa radziņa iela (Centrs), Kvartāls 5/26 (Centrs), Stabu 99 (Centrs), Miera iela 5 (Centrs), Ģertrūdes 99 (Centrs), Ausekļa 14 (Klusais centrs), Loft&Rosegold (Klusais centrs), Jaunā Teika (Teika), Gaiļezera nami (Mežciems), Akācijas (Imanta), Staraja Rusas 8 (Klīversala), Āgenskalna 24 (Āgenskalns), Nordeķu Mājas (Dzirciems), Bišumuiža (Bišumuiža), Zasulauka 28 (Zasulauks), Mārupes Rezidences (Mārupe), Zelta Rasa (Mārupe), Tuvidi (Baloži), Saliena Park Apartments (Piņķi), labiekārtoti zemesgabali apbūvei Salienā (Piņķi), Rīgas iela 51 (Jūrmala), Majoru Apartamenti (Jūrmala), River Residence (Jūrmala).

Atvērto durvju dienas maratons ir lieliska iespēja vienā dienā apciemot vairākus jaunos projektus, klātienē redzēt un izstaigāt jaunos dzīvokļus, aci pret aci satikt īpašumu attīstītājus, uzdot savus jautājumus, kā arī saņemt īpašos piedāvājumus!

Ceturtdien, 11. jūnijā pasākums norisināsies no plkst.16:00 līdz plkst.21:00, bet sestdien, 13. jūnijā, no plkst.11:00 līdz plkst.16:00. 

Vairāk par Atvērto durvju dienas maratonu un tā norisi vari uzzināt šeit.

Atceries: lai apmeklētu, reģistrējies! 

*Reģistrācija nepieciešama, lai projektu attīstītāji varētu Tev nodrošināt ērtu un drošu mājokļu apskati, ievērojot noteiktos piesardzības pasākumus. Iepazīties ar drošības pasākumu rekomendācijām iespējams arī šeit.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu