Pandēmijas laikā Latvijas iedzīvotāji no "eBay" pasūtījuši vairāk nekā 200 000 preču (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Covid-19 pandēmijā no Latvijas pārdevējiem globālajā e-komercijas platformā "eBay" patērētāji iegādājās vairāk nekā 200 000 dažādas preces, informēja "eBay" sabiedrisko attiecību konsultante Daiga Zīmele.

Viņa atzīmēja, ka visvairāk preces no Latvijas iegādājušies ASV, Apvienotās Karalistes, Vācijas, Kanādas un Francijas patērētāji. Laikā no marta līdz maijam patērētāji ārzemēs visbiežāk iegādājās miega līdzekļus, videospēles, kā arī dārza un mājas interjera lietas.

Vienlaikus "eBay" sākusi programmu "Always Open" jeb "Vienmēr atvērts", lai palīdzētu visas pasaules, un tostarp arī Latvijas, uzņēmējiem Covid-19 pandēmijā turpināt darbu šī brīža ekonomikas apstākļos. Jaunā "eBay" programma mazajiem un vidējiem uzņēmumiem piedāvā jaunas mazumtirdzniecības eksporta iespējas, vienlaikus bez maksas nodrošinot lielāko daļu platformas pakalpojumu. 

"eBay" globālo jauno tirgu ģenerāldirektors Iļja Kretovs norādīja, ka pandēmijas izraisītā krīze liek uzņēmējiem meklēt alternatīvus veidus uzņēmējdarbības attīstībai. 

"Šogad jau organizējām semināru vairākiem simtiem Baltijas valstu pārdevēju, gūstot iespēju iepazīties ar viņu pieredzi un ikdienas darbu. Tas mūs iedvesmoja sākt "Always Open" programmu arī Latvijā, jo šis strauji augošais tirgus "eBay" šobrīd ir īpaši svarīgs - tajā ir ļoti labs eksporta potenciāls un unikāli produkti, ko piedāvāt pārējai pasaulei," viņš pauda.

"eBay Inc" ir globāla mēroga tiešsaistes tirdzniecības līderis, kura vadībā darbojas arī "Marketplace", "StubHub" un "Classifieds" platformas, savienojot miljoniem pircēju un pārdevēju visā pasaulē. Kompānija eBay tika dibināta 1995.gadā Sanhosē, Kalifornijā, un šobrīd ir viena no lielākajām un dinamiskākajām e-komercijas vietnēm.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu