"Koblenz": Ārkārtējās situācijas laikā noziedzības līmenis Latvijā būtiski nemainījās

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Evija Trifanova / LETA

Covid-19 ierobežošanai ieviestās ārkārtējās situācijas laikā noziedzības līmenis Latvijā nav būtiski mainījies, intervijā aģentūrai LETA atzina SIA "Koblenz drošība" valdes priekšsēdētājs Raivis Terinks.

"Zādzību un ielaušanās skaits nav būtiski mainījies ne uz vienu pusi. (...) Ik pa laikam kādā veikalā, ofisā vai mājoklī notiek ielaušanās mēģinājumi," stāstīja "Koblenz drošība" valdes priekšsēdētājs.

Vienlaikus viņš gan arī atzina, ka būtiski - par 90% - ir  samazinājies izsaukumu skaits uz izklaides vietām, jo tās ārkārtējās situācijas laikā ir slēgtas.

Tāpat Terinks minēja, ka privātpersonu segmentā nav novērojamas būtiskas izmaiņas pieprasījumā pēc apsardzes pakalpojumiem.

"Klientu skaits, kas atsakās no apsardzes pakalpojumiem, ir pieaudzis par apmēram 2%, bet jauno klientu skaits tajā pašā laikā ir pieaudzis par 5%, tādēļ būtiskas izmaiņas klientu skaitā mēs nejūtam. Protams, šajā laikā, kad daudzi strādā attālināti un pārsvarā uzturas mājās, mēs redzam, ka klienti signalizāciju ieslēdz retāk, taču no signalizācijas pilnībā neatsakās," sacīja "Koblenz drošība" valdes priekšsēdētājs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu