Apceļo Latviju un pastāsti par to arī citiem!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Daugavas loki
Daugavas loki Foto: Ivars Soikāns/LETA

Šajā brīdī ar Latvijas tūrisma nozari saistītiem uzņēmumiem ir īpaši svarīgi sadarboties, būt atvērtiem un inovatīviem, bet Latvijas apceļotājiem būs noderīgi zināt, kur un kādus ar tūrismu saistītus pakalpojumu sniedzējus tie varēs sastapt, apceļojot dažādus Latvijas novadus, dažādus maršrutus, tādejādi popularizējot un atbalstot tos.

Atpūtas vieta "Brāļtīrumi" ir nākusi klajā ar iniciatīvu #esiesakuLatviju, ko atbalsta arī TVNET.

Akcijas būtība ir šāda:

ikviens tūrisma industrijā strādājošs uzņēmums vai privātpersona iesaka vismaz trīs sev tuvumā esošas vietas, lietas vai dabas objektus, ko apmeklēt tuvākajā apkārtnē,

savukārt ieteiktie turpina ieteikt citus ar tūrisma industriju uzņēmumus, pakalpojumu sniedzējus.

Akciju vienojošais simbols – tēmturis #esiesakuLatviju.

Savukārt tūristi un atpūtnieki tiek aicināti savos sociālo tīklu profilos dalīties ar pieredzēto, apceļojot Latviju – stāstīt par viesu namiem, kempingiem, pārgājiena takām, mājražotājiem, dabas objektiem, atpūtas un izklaides objektiem, kafejnīcām un vienkārši skaistām vietām, kur pašiem gribas atgriezties.

Stāstiet, rādiet, atbalstiet vietējos uzņēmējus, lietojot tēmturi #esiesakuLatviju, lai arī citi apceļotāji viegli varētu atrast visus ar tēmu saistītos ierakstus.

Ar redzēto aiciniet dalīties arī savus draugus. Īpaši gaidām jūsu fotogrāfijas no apmeklētajām vietām.

TVNET apkopos tēmtura #esiesakuLatviju interesantākos ierakstus un publicēs tos, savukārt reizi mēnesī starp visiem spēles dalībniekiem tiks izlozēta balva - nedēļas nogale divām personām atpūtas vietā “Brāļtīrumi”.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu