2005. gadā Mehiko policija izmisīgi cenšas noskaidrot, kurš citu pēc citas nogalina pilsētas sirmgalves. Durtas, žņaugtas un aplaupītas. Vairāki liecinieki apgalvo, ka nozieguma vietā redzējuši druknu vīrieti sieviešu drēbēs, tomēr vairāk pavedienu nav. Tikai 2006. gadā policijai izdodas sadzīt pēdas varmākam. Visiem par pārsteigumu slepkava izrādās sieviete. 

Lai arī slepkavību skaits Mehiko pēdējos gados bija samazinājies, tomēr policija vēl nekad nebija izjutusi tik lielu sabiedrības spiedienu, lai atrisinātu vairāku desmitu sirmgalvju nāves mistēriju. Kā varasiestādes, tā mediji šīs slepkavības uzskatīja par daudz nežēlīgākām nekā citas vairāku iemeslu pēc – upuru skaita, slepkavību paņēmiena un fakta, ka visas nogalinātās bija dzīves norietā.

Zināms, ka Meksikas sabiedrībā vecmāmiņas tēls ir ļoti iemīļots un cienīts, tāpēc jautājums ko uzdeva visi, bija: “Kā gan kāds varēja kaut ko tādu pastrādāt?” Tikai pēc tam, kad policijai izdevās slepkavu notvert, atklājās atbilde uz šo jautājumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X