"Maxima Latvija" izstrādājusi savu mobilo lietotni

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Mazumtirgotājs "Maxima Latvija" izstrādājusi savu mobilo lietotni, ar kuru varēs veikt maksājumus par pirkumiem "Maxima" veikalos, aģentūru LETA informēja "Maxima Latvija" komunikācijas vadītāja Liene Dupate-Ugule.

Viņa norādīja, ka lietotne ir pieejama no šīs nedēļas.

Dupate-Ugule skaidroja, ka mobilā lietotne padarīs iepirkšanos ērtāku un ātrāku. Mobilai lietotnei iespējams piesaistīt savu lojalitātes karti "Paldies", kas nodrošinās iespēju vienuviet telefonā uzzināt par visiem lojalitātes programmas piedāvājumiem. Lietotnē būs iespējams izveidot arī virtuālo "Paldies" lojalitātes karti.

Dupate-Ugule aģentūrai LETA atklāja, ka mobilās lietotnes izstrādes izmaksas ir iekļautas "Maxima Latvija" šim gadam atvēlētajām investīcijām digitalizācijai, kas ir apmēram 1,5 miljoni eiro.

"Mobilā lietotne ne tikai palīdzēs izvēlēties visas ikdienai nepieciešamās preces un izmantot sev aktuālos piedāvājumus, bet ļaus norēķināties, gan izvairoties no skaidras naudas, gan maksājumu termināļa, visas darbības veicot tikai savā tālrunī, kas ir ne tikai ātri, bet joprojām arī ir īpaši aktuāli Covid-19 pandēmijas laikā," stāstīja "Maxima Latvija" finanšu direktors Valdis Zeps.

Lai veiktu maksājumus ar telefonu, lietotnei varēs pievienot Latvijā izdotās maksājumu kartes. Maksimālā norēķinu summa ir noteikta 150 eiro. Veicot pirkumu kādā no "Maxima" veikaliem ar aplikācijas palīdzību, būs nepieciešams ar telefonu noskenēt QR kodu pašapkalpošanās vai tradicionālajā kasē un jāizvēlas apmaksas veids.

"Maxima" mobilā lietotne pieejama lejupielādēšanai "Google Play", "App Store" un "Huawei AppGallery", ievadot meklētajā atslēgas vārdu "Maxima".

LETA jau ziņoja, ka "Maxima Latvija" pagājušajā gadā strādāja ar 836,727 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 7,7% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa pieauga par 25,5% un bija 27,496 miljoni eiro.

Kompānija "Maxima Latvija" reģistrēta 2000.gada novembrī, un tās pamatkapitāls ir 4,91 miljons eiro. "Maxima Latvija" vienīgais īpašnieks ir Nīderlandē reģistrētais uzņēmums "Lincoln Land Erste", bet patiesais labuma guvējs ir Nerijs Numavičs. Uzņēmums ir daļa no holdinga kompānijas "Maxima Grupe".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu