Iesācēja ar tikko iegūtām tiesībām uz autobāņa sasit Audi R8 (3)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Mindelheimas policija

Ja uz slapja ceļa izbrauc autovadītājs bez pieredzes un viņa rīcībā ir automobilis ar vairāk nekā 500 zirgspēku V10 motoru, nepatikšanas ilgi nav jāgaida.

Tā kā Šveicē uz ceļiem ir spēkā maksimālā ātruma ierobežojumi, kāda 18 gadus jauna autovadītāja nolēma izmantot savas nesen iegūtās tiesības un devās uz kaimiņzemi, kur atrodas izslavētie autobāņi un, rēķinoties ar iespējamajām sekām, drīkst braukt tik ātri, cik auto spēj.

Foto: Mindelheimas policija

Sacīts darīts - jaunā autovadītāja sēdās pie Audi R8 V10 stūres un uz autoceļa A96 netālu no Mindelheimas (starp Minheni un Šveices robežu) spieda pedāli grīdā.

Lai gan R8 ir pilnpiedziņa, kas nedaudz palīdz savaldīt un precīzāk kontrolēt motora jaudu, 525 zirgspēki tomēr bija par daudz, un kādā jaukā brīdī jaunkundzes automobilis ietriecās ceļu sadalošajā barjerā. 

Foto: Mindelheimas policija

Policija lēš, ka negadījuma cēlonis ir pārāk liela ātruma un slapjas brauktuves kombinācija, kā rezultāts ir automobiļa bojājumi aptuveni 80 000 eiro vērtībā. Labi vien, ka autovadītājai un viņas līdzbraucējam nebūs jāārstējas slimnīcā, jo traumas viņi nav guvuši.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu