Līgo dienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Dienas horoskops
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Rīta puse vairāk piemērota svētku sagatavošanās procesam, dažādām kulinārijas aktivitātēm, līgošanas vietas izdaiļošanai. Pēcpusdienā Mēness pāries uz Lauvas zīmi, kas nozīmēs īstu ballēšanos!

VĒRSIS Garastāvoklis var būt nedaudz mainīgs, taču tas neliegs nedz baudīt tuvojošos svētkus, nedz uzturēt harmoniskas attiecības ar līdzgaitniekiem. Vakarā noskaņojums būs patiesi jautrs, bezrūpīgs.

DVĪŅI Lieliski sapratīsies ar mājiniekiem, spēsi uzturēt dzīvespriecīgu noskaņu jebkurā kompānijā, kurā nonāksi. Liela daļa Dvīņu zīmes pārstāvju Jāņus dosies sagaidīt ārpus pilsētas mūriem.

VĒZIS Var izdoties nodibināt jaunus lietišķos kontaktus, kā arī iepazīties ar ļoti simpātiskām pretējā dzimuma būtnēm. Noteikti nesēdi mājās, dodies Jāņu vakaru pavadīt kuplākā pulkā, uzdrīksties baudīt dzīvi.

LAUVA Pavisam noteikti vari un pat ieteicams braukt ciemos pie vecākiem, draugiem, radiem. Nekļūsti karstasinīgs un neļaujies, lai kāds skauģis, nelabvēlis vai nevainīga kritika izsit tevi no līdzsvara.

JAUNAVA Šodien vari kļūt emocionāli atraisītāks, kas ļaus pilnvērtīgāk baudīt svētku noskaņu. Arī ģimenes locekļi solās būt labā omā, veicināt kopīgo atmosfēru. Šonakt ļauj vaļu erotiskajai fantāzijai.

SVARI Šodienas moto – atļauts viss, bet tikai ar mēru! Zvaigznes neiesaka ilgstoši atrasties pie auto stūres. Labāk ļaut, lai auto vada kāds cits. Sagaidot Jāņu nākti, būsi lieliskā omā, uzlabosi garīgo arī citiem.

SKORPIONS Precētie Skorpioni var pēkšņi izrādīt greizsirdības izpausmes pret laulāto. Turklāt tās šoreiz būs pavisam nepamatotas. Centies neļaut iekšējām negācijām bojāt svētkus sev un apkārtējiem.

STRĒLNIEKS Būsi patiesi jautrā noskaņojumā, kas izcels tevi uz apkārtējo fona. Piemērota diena visu veidu sabiedriskiem pasākumiem. Iespējams, tiksi negaidīti uzaicināts novadīt kādu Līgo izklaides pasākumu.

MEŽĀZIS Prāts nesīsies uz nevainīgām nebēdnībām, apkārtējo izjokošanu. Tavs noskaņojums būs gluži kā radīts Līgosvētkiem. Zvaigznes iesaka būt nedaudz apdomīgākam ar grādīgo dziru!

ŪDENSVĪRS Otrā pusīte brīžiem var izrādīt savus emocionālos untumus. Taču, pateicoties tavām psihologa dotībām, tu ar partnera izlēcieniem sekmīgi tiksi galā. Dienas izskaņā abiem garastāvoklis jūtami uzlabosies.

ZIVIS Gandarījumu sagādās atrašanās mājīgā gaisotnē, tuvinieku lokā. Lieliski sapratīsies kā ar gados jaunākajiem, tā arī ar dzīves pieredzes bagātākajiem tuviniekiem. Tev svarīga būs tieši garīga rakstura saikne.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu