Karaliskās ģimenes iemīļotākie krodziņi jeb kur viņi atļaujas pacelt pinti alus

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/EPA/Scanpix

Lielbritānijas karaliskā ģimene atļaujas pacelt glāzīti ne tikai svinīgos brīžos aiz Bekingemas pils sienām, bet arī neformālos brīžos, apmeklējot iemīļotākos britu krodziņus jeb pabus.

Kembridžas hercogs un hercogiene

Jūlija sākumā, lai paustu savu atbalstu krodziņu biznesam, princis Viljams negaidīti iegriezās "Rose & Crown" krodziņā netālu no savas mājas Norfolkā. Šajā reizē hercogs baudīja sidru un pasūtīja uzkodas. Šajā krodziņā princis ir bijis arī kopā ar visu savu ģimeni - sievu Ketrīnu un trīs bērniem. Viljams apstiprināja, ka bērniem patīk spēlēties krodziņa rotaļu laukumā.

Pagājušā gada novembrī Ketrīna manīta Čelsijā, krodziņā "Hollywood Arms", kur tikās ar māmiņām no bērnu skolas. Keita esot izmantojusi "melno izeju", ko it kā ierādījis ir viņas švāģeris, princis Harijs. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hollywood Arms (@hollywoodarmschelsea) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hollywood Arms (@hollywoodarmschelsea) on

Bet pagājušā gada oktobrī princis Viljams manīts atpūtas brīdī vērojam futbolu kopā ar draugiem "Prince Albert pub", Batersijā. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince Albert (@princealbertsw) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince Albert (@princealbertsw) on

Saseksas hercogs un hercogiene

2019. gada vasarā princis Harijs, Megana un viņu dēls Arčijs tika redzēti "The Rose & Crown" Berkšīrā, kas atrodas desmit minūšu brauciena attālumā no viņu Frogmoras mājām Vindzoras apgabalā. Aculiecinieki stāstīja, kā Harijs baudīja pāris alus pintes, kamēr mazais Arčijs gulēja mammas rokās. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andy Deeley (@deeley4) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by County EPOS (@countyepos) on

2018. gadā Saseksas hercogiene un hercogiene apmeklēja "Crown Liquor Saloon" Belfāstā. Pāris tur pavadīja laiku, tiekoties ar krodziņa komandu, un turpat baudīja tradicionālās īru pusdienas. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TheCrownBarBelfast (@crownliquorsaloon) on

Pirms došanās atpakaļ uz Kanādu janvārī, Harijs un viņa draugi satikās "Brook House" krodziņā Fulhamā, lai baudītu atvadu dzērienus. Krogs pieder Harija draugam Markam Diveram, kura dēls, starp citu, ir Harija krustdēls Džaspers. Saskaņā ar ziņojumiem Harijs uzvedās  kā parasts klients un tur pavadīja apmēram trīs stundas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brook House (@brookhousefulham) on

Karaliene Elizabete II

2016. gadā karaliene manīta Skotijas vecākajā krodziņā "The Sheep Heid Inn", kur baudījusi pat pusdienas. Viņa esot pasūtījusi jūras asaru fileju un baltvīnu. Šis krodziņš, kurš darbojoties jau kopš 1360. gada, esot pieredzējis arī Skotijas karalienes Mērijas apciemojumu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Sheep Heid Inn (@thesheepheid) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Sheep Heid Inn (@thesheepheid) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Sheep Heid Inn (@thesheepheid) on

Princis Čārlzs

Runā, ka Velsas princis ir tik ļoti iecienījis ēdienus, kas tiek pasniegti "The Blue Lion" Jorkšīrā, ka pēc pirmās vizītes viņš atgriezās jau nākamajā dienā, lai nobaudītu citu ēdienu. Krodziņu, kurš darbojas jau kopš 1840. gada, iecienījis arī aktieris Daniels Kreigs. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Blue Lion (@bluelioneastwitton) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alan (@jogstar64) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu