Horoskopi visai nedēļai

Ko stāsta zvaigznes?
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 13. -19. jūlijam.

13. -19. jūlijs

AUNS Tev būs iespējas apliecināt sevi darba jomā. Labvēlīgas apstākļu sakritības veicinās ne tikai karjeras izaugsmes iespējas, bet arī materiālās situācijas uzlabošanos. Nav izslēgts, priekšniecība pamanīs tavus panākumus, apsvērs iespējas uzticēt tev atbildīgākus pienākumus. Saskarsmē ar mājiniekiem brīžiem vari kļūt pārlieku emocionāls, impulsīvs. Centies atturēties no asumiem, jo šobrīd radītās domstarpības var atstāt paliekošas sekas. No darba brīvajā laikā centies vairāk uzmanības veltīt sportam, veselīgam dzīvesveidam.

VĒRSIS Daudz kas būs atkarīgs no tā, cik nopietni spēsi noskaņot sevi ikdienas darbiem. Ja vēlies gūt spilgtākus panākumus, esi apzinīgāks, enerģiskāks un pašaizliedzīgāks. Tev lieti noderēs otrās pusītes praktiskie padomi, morālais atbalsts. Šī nedēļa var būt zīmīgāka Vēršiem, kuri nodarbojas ar ģimenes biznesu, ir saistīti ar medicīnas, psiholoģijas vai farmācijas jomu. Iespējams, kādam nāksies doties neparedzētā komandējumā, risināt ar uzņēmuma juridiskajām formalitātēm saistīto. Brīvdienās zināsi, kā priecēt savu miesu un dvēseli.

DVĪŅI Būsi patiesi priecīgs, ja varēsi pats noteikt savu darba grafiku, rīkoties pēc iespējas neatkarīgāk no citiem. Tava saasinātā tieksme pēc brīvības apkārtējiem var radīt nelielu neizpratni, taču līdzgaitnieku sašutums tevi īpaši nesatrauks, tu galveno uzmanību koncentrēsi savu vajadzību apmierināšanai. Mīlas dzīvē šonedēļ var parādīties neliela spriedze, nesaprašanās ar partneri. Lai uzlabotu mikroklimatu kopdzīvē, esi nedaudz piekāpīgāks, atsaucīgāks pret otrās pusītes vēlmēm, vajadzībām.

VĒZIS Tu spēsi veiksmīgi tikt galā ar lielu informācijas apjomu, saskatīt lietu kopsakarības un gūt vajadzīgos secinājumus. Līdz ar to šī varētu izrādīties interesanta nedēļa tiem Vēžiem, kuri saistīti ar zinātnisko pētniecību, citu analītisko darbību. Nebūs nekāds brīnums, ja apkārtējie vērsīsies pie tevis pēc padoma, kuru arīdzan labprāt sniegsi. Ja vēlies nopietnākas pārrunas ar sadarbības partneriem, priekšniecību, tās labāk īstenot nedēļas otrajā pusē. Turpretim nedēļas sākumā droši vari strādāt pie ikdienišķiem jautājumiem, tikt galā ar dažādu veidu formalitātēm. Ģimenē šonedēļ viss ritēs savu gaitu.

LAUVA Pieaugs vēlme izbaudīt dzīves patīkamo, bezrūpīgo pusi. Tas nozīmē, ja vien būs iespēja – tiks paņemtas liekas brīvdienas, lai kopā ar otro pusīti dotos, kurp acis rāda. Tās Lauvas, kuras ir atvaļinājumā, spēs padarīt savu atpūtu patiesi daudzpusīgu, aizraujošu, atmiņā paliekošu. Savukārt tie zīmes pārstāvji, kuri apzinīgi soļos ikdienas darba gaitās, pietiekoši raiti tiks galā ar tiešajiem pienākumiem, varbūt pat nedaudz izcelsies uz līdzgaitnieku fona ar saviem peļņas rādītājiem.

JAUNAVA Nedēļu droši vari iesākt ar dažādu formalitāšu, dokumentācijas sakārtošanu. Ja nepieciešams, vari tikt galā ar grāmatvediskām niansēm, ķerties klāt nekustamā īpašuma lietām. Labākas sekmes solās nest kolektīvas aktivitātes, darbs komandā. Nedēļas otrajā pusē jūtamākus panākumus gūs Jaunavas, kuras rosās radošajā lauciņā. Mākslinieciskajām izpausmēm iedvesmu izdosies smelties no dažādām ikdienišķām situācijām, saskarsmes ar apkārtējiem. Brīvdienās centies pienācīgi atpūtināt savu nervu sistēmu.

SVARI Tavs jājamzirdziņš būs personiskais šarms, prasme izpatikt, izdabāt apkārtējiem. Tieši diplomāta dotības un spēja izraisīt simpātijas var būt būtiska panākumu sastāvdaļa. Šonedēļ aktīvāk nāksies rosīties tiem Svaru zīmes pārstāvjiem, kuri saistīti ar modes industriju, dizainu, noformēšanu un arhitektūru. Nav izslēgts, profesionālajā vidē var rasties jaunas romantiskās iepazīšanās, kas darba ikdienu padarīs daudz krāšņāku, emocijām piesātinātāku. Nedēļas nogalē vēlēsies no sirds izballēties, ļauties kādam neprātīgākam piedzīvojumam.

SKORPIONS Esi atvērtāks pret jauninājumiem, kuri tieši šobrīd var ienākt ikdienas dzīvē. Pārmaiņas, kas klauvēs pie tavām durvīm, noteikti būs labvēlīgas, jo tās nesīs sev līdzi jaunas izaugsmes iespējas! Izmanto šo nedēļu, lai iegūtu skaidrāku sapratni par nākotnes profesionālajiem plāniem, kā arī lai paplašinātu savu zināšanu apvārsni. Ja tiec nostādīts nopietnākas izvēles priekšā, droši vari paļauties uz intuīciju, tā neapšaubāmi palīdzēs pieņemt lēmumu! Mīlas gaitās it visam pieiesi ļoti kaislīgi, enerģiski.

STRĒLNIEKS Šī solās būt samērā saspringta, noslogota, nemierīga nedēļa. Taču tu būsi apņēmības pilns ar visu sekmīgi tikt galā! Nav izslēgts, ka mērķtiecīgā nostāja, ticība panākumiem ļaus daudz vieglāk pārvarēt radušās grūtības. Pateicoties saviem panākumiem, tev izdosies iegūt līdzgaitnieku ievērību, atbalstu. Nav izslēgts, ka saņemsi kādas ietekmīgas personas palīdzību. No darba brīvajā laikā meklēsi aktīvas atpūtas iespējas, tieksies pēc enerģisku, entuziastisku cilvēku sabiedrības.

MEŽĀZIS Kārtējo reizi apliecināsi savu apzinīgumu, pedantiskumu un darba mīlestību. Uzņēmīgākajiem Mežāžiem būs lieliskas iespējas paplašināt lietišķo kontaktu loku, likt stabilus pamatus jaunai un daudzsološai sadarbībai. Ja tev veicamas pārrunas ar ārzemju partneriem, tās labāk īstenot nedēļas vidū. Turpretim, nedēļas sākums un nogale būs piemēroti visdažādāko ikdienišķo darbu īstenošanai. Privātajā dzīvē alksi pēc jauniem iespaidiem, emocijām. Esi drošāks, nekautrējies īstenot savas patiesās vēlmes, iegribas!

ŪDENSVĪRS Nebaidīsies no jauniem izaicinājumiem, labprāt iesaistīsies inovatīvos projektos, izmēģināsi spēkus līdz šim neapgūtā lauciņā. Zvaigznes šonedēļ silti iesaka būt piesardzīgākam, kārtojot finansiālos jautājumus, neļaut steigai, neuzmanībai radīt nevajadzīgas galvassāpes. Kādam Ūdensvīram var negaidīti aktualizēties ar nekustamo īpašumu, dzīvesvietas maiņu, tās remontu saistīti jautājumi. Ja liksi lietā sev piemītošās analītiskās dotības un saimnieciskās iemaņas, ātri vien sakārtosi akūtās lietas. Brīvajos brīžos centies vairāk laika pavadīt brīvā dabā, rast atslodzi mērenās fiziskās aktivitātēs.

ZIVIS Lai sasniegtu nospraustos mērķus, tev būs pašaizliedzīgāk jāiestājas par savām interesēm, skaļāk jāpiesaka sevi uz profesionālās skatuves. Tavā rīcībā būs visas nepieciešamās zināšanas, darba iemaņas, lai veiksmīgi konkurētu ar citiem. Taču, ja zaudēsi pārliecību par sevi, ātri vien vari noslīdēt uz otro vietu. Varbūt mīļotā cilvēka iedrošinājumi, morālais atbalsts palīdzēs uzturēt cīņassparu vajadzīgajā līmenī. Brīvdienās mēģini atslēgties no ikdienas steigas, uztraukumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu