Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Mēness Vērsī ļaus vieglāk īstenot dažādas saimnieciski organizatoriskās lietas, kā arī tikt galā ar juridiskajām formalitātēm. Lai diena būtu patiesi izdevusies, atturies no spītības, pārliekas principialitātes.

VĒRSIS Droši vari doties dzīvē, apliecināt savu patieso potenciālu. Šobrīd tev noteikti smaidīs veiksme. Ja nepieciešams, vari sākt lietišķas pārrunas, kārtot ar nekustamo īpašumu saistītus jautājumus.

DVĪŅI Diena, kad varēsi raiti tikt galā ar ikdienišķajiem pienākumiem. Izrādīsi manāmāku pacietību, savaldību. Pēcpusdienā tevi var pārņemt pēkšņa, taču neapstrīdama vēlme ļauties dzīves baudām.

VĒZIS Nav izslēgts, ka šobrīd sevi spilgtāk apliecinās tie Vēža zīmes pārstāvji, kuri nodarbojas ar radošām lietām, ir saistīti ar mājsaimniecības preču tirdzniecību. Saskarsmē ar otro pusīti būsi patiesi romantisks.

LAUVA Galvenais it visā ieturēt mērenību. Zvaigznes iesaka būt apdomīgākam, uzņemoties jaunas saistības, kārtojot finansiāla rakstura jautājumus. Esi objektīvāk noskaņots pret sevi, pašreizējām iespējām.

JAUNAVA Tu lieliski tiksi galā ar saimnieciskajām lietām, ikdienišķajiem pienākumiem. Mierīgi vari organizēt pārrunas ar augstākstāvošajiem. Mājas dzīvē meklēsi mieru un harmoniju.

SVARI Spēsi uzturēt saskanīgas attiecības ar apkārtējiem un nākt klajā ar pilnvērtīgām biznesa idejām. Šis brīdis var būt zīmīgāks Svariem, kuri cenšas sevi apliecināt starpniecības un juridiskajā lauciņā.

SKORPIONS Labāk sekmēsies individuāls darbs. Šodien nav pats piemērotākais laiks skaļiem sabiedriskiem pasākumiem, ar reklāmu saistītām iecerēm. Dienas izskaņā ātrāk dodies pie miera.

STRĒLNIEKS Tavs noskaņojums var kļūt nedaudz nopietnāks, lietišķāks. Ik pa brīdim pieķersi sevi aizdomājamies par iespējām uzlabot materiālo situāciju. Kāds Strēlnieks var iesaistīties ģimenes biznesā.

MEŽĀZIS Nedēļu iesāksi pacilātā un apņēmīgā noskaņojumā. Tev vienlīdz labi padosies gan jau iesākti darbi, gan pavisam svaigi projekti. Panākumos būtisku lomu spēlēs saskanīgas attiecības ar priekšniecību.

ŪDENSVĪRS Emocionālajā ziņā pretrunīga diena. Tavas vēlmes var nonākt konfliktā ar reālajām iespējām. Būtu labāk, ja tu atturētos uzņemties jaunas kredītsaistības. Vakarā esi piesardzīgāks pie stūres.

ZIVIS Dienas pirmajā pusē vairāk uzmanības koncentrēsi privātajai dzīvei. Nav izslēgts, izrunāsi sasāpējušos momentus attiecībās ar otro pusīti, meklēsi kompromisus. Pēcpusdienu pilnībā veltīsi darbam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu