Ketrīna joko par dzīvi pēc pandēmijas: šobrīd jūtos kā ēst gatavošanas mašīna (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/ScanPix

Kembridžas hercogiene Ketrīna raidījumā ģimenēm "BBC Breakfast" atklāja, ka sešgadīgais Džordžs, piecgadīgā Šarlote un divgadīgais Luiss ir kā “bezdibenis”, kas vienmēr meklē ēdienu. "Es jūtos kā nerimstoša barošanas mašīna," stāsta Ketrīna.

Intervijā Keita stāsta arī par pašizolācijas laiku, esot mājās, un šā brīža situāciju, atgriežoties ikdienā.

Vissarežģītāk esot ar princi Luisu, kurš, izejot ārpus mājām, visu vēlas aizskart un paņemt rokās. Viņam distancēšanās nav saprotama. "Luiss neizprot sociālo distancēšanos, viņš grib visu aiztikt, it īpaši visus bērnus, kas jaunāki par viņu.”

Foto: Reuters/ScanPix

Vēlāk viņa piebilst, ka princis Luiss šobrīd vēlas visur skriet: “Ja tu noliec Luisu, viņš ir prom!”

Keita intervijā slavē arī tiešsaistes platformu jaunajiem vecākiem - "Tiny Happy People", piebilstot, ka viņa būtu vēlējusies, lai kaut kas līdzīgs būtu bijis pieejams arī viņai grūtniecības laikā.

“Uzmanība, it īpaši grūtniecības laikā, ir ļoti nepieciešama. Man trūka atbalsta un padoma, kā veicināt jaundzimušā Džordža emocionālo un garīgo attīstību," stāsta Ketrīna.

Intervijā hercogienei jautā par pašizolācijas laiku - kā tas pagājis? 

“Tas bija izaicinoši. No vienas puses, tas bija patiešām pozitīvi, pavadot tik daudz laika kopā ar bērniem, bet no otras puses - tas bija tikpat stresa pilns laiks. Mēs atrodamies slēgtās telpās... Mācīšanās mājās bija lielākais izaicinājums! Esmu vienmēr cienījusi skolotājus, bet tagad viņus cienu vēl vairāk."

Par atgriešanos iepriekšējā dzīvē hercogiene runā kā par nākamo pārbaudījumu, jo tas neesot viegli. "No personīgās pieredzes zinu, ka atgriezties iepriekšējā dzīvē nav nemaz tik viegli. Daudzām ģimenēm patiesībā tas ir grūti."

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu