Privātā ceremonijā apprecējusies karalienes mazmeita, princese Beatrise

Pirmie kāzu foto
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Karaliene Elizabete II un princis Filips Jorkas princeses Beatrises un Edoardo Mapelli Moci kāzās
Karaliene Elizabete II un princis Filips Jorkas princeses Beatrises un Edoardo Mapelli Moci kāzās Foto: Reuters/ScanPix

Jorkas princeses Beatrises (31) kāzas tika jau plānotas šī gada maijā, tomēr pandēmija darīja savu un skaistais dzīves mirklis tika atlikts. Beidzot princeses sapnis ir piepildījies, jo viņa beidzot ir apprecējusi savu izredzēto, multimiljonāra Edoardo Mapelli Moci (36).

Kā ziņo Dailymail, laulības ceremonija notikusi 17.07. privātā gaisotnē Vindzoras pilī. Lai gan viesu skaits bijis neliels, tostarp bijusi arī Viņas Augstība Lielbritānijas karaliene Elizabete II un princis Filips.

Pāra attiecības esot sākušās pērnā gada septembrī. Edoardo, kurš ir grāfs un nekustamo īpašumu aģents, ievācas pie princeses Beatrises Svētā Džeimsa pilī, kur pāris pavada lielāko daļu sava laika.

Princese Beatrise strādā par biznesa vadības konsultanti, lielāko daļu sava laika pavadot starp Londonu, Vindzoru un Ņujorku.

Edoardo pagātnē ir attiecības, kurās dzimis dēliņš Vulfijs. Edoardo ir veiksmīgs uzņēmējs. Viņa krusttēvs ir Kristofers Šalē, kas ir bijušā premjera Deivida Kamerona tuvs draugs. Diemžēl, Šalē aizgāja aizsaulē, un Edoardo ar princesi Beatrisi 2011. gadā satikās viņa bērēs, ilgu laiku esot vien draugi. 

Princese Beatrise ir prinča Endrjū un Sāras Fergusones meita. 

Pāra saderināšanās dienas fotosesijas foto!

Foto: Reuters
Foto: SIPA
Foto: Reuters
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu