Viņķele: Maksimāli mēģinām izskaust dažādu attieksmi Covid-19 ierobežojumu uzraudzīšanā (3)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Veselības ministre Ilze Viņķele.
Veselības ministre Ilze Viņķele. Foto: Edijs Pālens/LETA

 Saruna ar atbildīgajām amatpersonām par epidemioloģisko nosacījumu neievērošanu Tērbatas ielā liecina, ka maksimāli mēģinām izskaust dažādu attieksmi Covid-19 ierobežojumu uzraudzīšanā, šodien žurnālistiem pauda veselības ministre Ilze Viņķele (AP).

Viņķele norādīja, ka sarunas laikā tika spriests par nepieciešamos pasākumiem, kas ir jālabo saistībā ar pilsētvidē notiekošajiem pasākumiem.

Rīgas domes pagaidu administrācijas vadītājs, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas valsts sekretārs Edvīns Balševics norādīja, ka uzdos pārskatīt Tērbatas ielas pasākumu programmu un ar pasākumu organizatoriem paredzēts vienoties papildus nosacījumus par drošības prasību ievērošanu.

Kā ziņots, 17.jūlijā Rīgā, Tērbatas gājēju ielas atklāšanas pasākumā, apmeklētāji masveidā neievēroja Covid-19 dēļ noteiktos distancēšanās noteikumus, tāpēc organizatori pārskata plānoto programmu, iepriekš pavēstīja Rīgas domes pagaidu administrācijas vadītāja padomniece sabiedrisko attiecību jautājumos Jana Jentkus.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu