Eksperte: Vai Megana un Harijs paši zina, ko vēlas? Pēc privātuma tas nemaz neizskatās... (2)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/ScanPix

Prinča Harija (35) un viņa sievas Meganas (38) atteikšanās no karalisko pienākumu pildīšanas un pārvākšanās uz Losandželosu, sabiedrībā radīja divas pretējas viedokļu frontes. Vieni šajā visā saskata nodevību un divkosību, otri cildina jaunās ģimenes spēku cīnīties par savas dzīves privātumu. Kā tad ir patiesībā ar viņiem?

Saseksas hercogi no karaliskajiem pienākumiem atteicās jau martā un šobrīd vada savu dzīvi Losandželosā kopā ar savu vienu gadu veco dēlu Ārčiju.

Varētu teikt, viņi ir laimīgi, jo izcīnījuši savu privāto dzīvi, tomēr karaliskās ģimenes eksperti uzskata, ka šī vēlme esot tālu no patiesības...

"Viņi runā par privāto dzīvi, tomēr paši piedalās sabiedriskā komunikācijā ar pasauli," uzsver grāmatu autore Viktorija Mērfija. "Harijs un Megana, aizejot no karaļnama, meklēja nevis privāto dzīvi, bet gan publisku dzīvi, kurā paši plāno savu laiku un izvēlas cilvēkus, ar ko tikties."

Hercogs un hercogiene izmanto savu atpazīstamību, lai popularizētu savu jauno labdarības organizāciju "Archewell". Fonda nosaukums radīts, iedvesmojoties no abu dēla vārda.

"Viņi ir nobrieduši piesaistīt arī dažādas slavenības, kas reklamētu šo platformu, un tas nemaz neraksturo privātu un klusu dzīvi," secina eksperte. "Tagad, kad Harijs un Megana ir pametuši karalisko ģimeni, viņiem pieder sava veida neatkarība runāt par sociālajām kustībām, politiku u.c. svarīgām lietām."

Foto: AFP / Scanpix
Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu