Latvijā ienācis vēl viens pasaulē zināms veikalu tīkls (7)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Пресс-фото

Latvijā darbu sācis pirmais veikals XIMIVOGUE. Veikals durvis vēris modes un izklaides centrā "Rīga Plaza". Šis veikals ir Dienvidkorejas dizaina, modes un ikdienas preču zīmols. Pasaulē ir teju 1900 šā zīmola veikali.

Veikala līdzīpašniece Jeļena Bikova norāda, ka XIMIVOGUE ienākšana Latvijas tirgū ir sakritusi ar neprognozējamu periodu. Pirmās pircēju atsauksmes un tirdzniecības rezultāti liecina par pozitīvām tendencēm. 

"Viennozīmīgi, ka uz veikala atklāšanu būtisku ietekmi ir atstājusi pandēmija un ar to saistītie notikumi gan Latvijā, gan pasaulē, piemēram, slēgtas rūpnīcas un robežas," sacīja Bikova. 

Viņa norāda, ka sākotnēji bija paredzēts atvērt veikalu "Rīga Plaza" telpās testa režīmā ar trešdaļu sortimenta, pakāpeniski papildinot veikala plauktus. Tomēr lielā interese ir patīkami pārsteigusi. 

"Pirmajās divās dienās visas dakšiņas un karotes bija izpirktas, bija liels pieprasījums pēc mīkstajām mantiņām, kosmētikas un manikīra aksesuāriem," saka Bikova.

Pašlaik veikala sortiments ir pilnībā nokomplektēts. Jaunie cilvēki, ģimenes, un visi, kas meklē ko interesantu un kvalitatīvu  savam mājoklim, noteikti atradīs kaut ko sev, teikts XIMIVOGUE pārstāvja ziņojumā. 

Kompānijā teikts, ka veikala priekšrocības ir kvalitatīvas un mūsdienīgas preces par pieejamām cenām. Šā zīmola veikali ir pieejami visā pasaulē - tā ir globāla franšīze ar 1895 veikaliem 84 valstīs un reģionos. 

XIMIVOGUE piedāvā vairāk nekā 7000 preču dažādās kategorijās - mājas preces, skaistuma, biroja un sezonas preces, modes aksesuāri un citas lietas.

Šo preču cena svārstās no dažiem centiem līdz vairāk nekā 10 eiro, kas pircējam ļauj iegādāties preces par draudzīgām cenām. 

"Ilgtermiņā "Rīga Plaza" plāno paplašināt veikalu un izklaides iespēju piedāvājumu, un XIMIVOGUE atklāšana ir loģisks šā plāna realizācijas solis. Ceru, ka mūsu apmeklētāji novērtēs, ka viņi var būt pirmie Latvijā, kam ir iespēja iepazīties ar slavenā veikala tīkla produkciju. Tāpat jau šovasar centrā gaidāmi dažādi jaunievedumi," saka "Rīga Plaza" mārketinga menedžeris Romāns Černovs. 

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu