Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Tu visādos veidos centīsies pierādīt savu taisnību gandrīz jebkurā situācijā. Lieki piebilst, ka vēlamāk būtu atturēties no uzstājības un krišanas galējībās! Šodien labāk padosies darbs vienatnē.

VĒRSIS Piemērots brīdis sevis sakopšanai, gan fiziskā, gan garīgā plānā. Vari apmeklēt SPA salonu, doties pie masiera vai apmeklēt jogas, meditācijas nodarbības. Kāds Vērsis var redzēt zīmīgu sapni.

DVĪŅI Mēness Ūdensvīrā liks aizdomāties par dzīves filozofisko pusi. Nav izslēgts, apsvērsi iespēju apmeklēt astrologu. Saskarsmē ar apkārtējiem būsi draudzīgs, atvērts un izpalīdzīgs.

VĒZIS Uztraukumus var sagādāt nesen sāktā projekta īstenošana. Astroloģiskā situācija saka priekšā, ka tev galvenokārt jātiek galā ar pašpārliecinātības trūkumu, viss pārējais būs pakārtots!

LAUVA Nekļūsti pārlieku atklāts, tiešs pret apkārtējiem. Atceries, ka ne vienmēr mēs gribam par sevi dzirdēt visu patiesību, ir lietas, kuras labāk noklusēt! Zīmīgs brīdis žurnālistikā, politikā iesaistītajiem.

JAUNAVA Vislabākos rezultātus spēsi sasniegt, strādājot patstāvīgi. Šobrīd kolektīvas aktivitātes var nest neparedzamus sarežģījumus, kavēkļus. Tu lieliski tiksi galā ar juridiska rakstura jautājumiem.

SVARI Ieteicams būt divkārt piesardzīgam, strādājot ar konfidenciālu informāciju! Jauno kolēģu, sadarbības partneru teikto uztver ar lielāku kritikas devu. Attiecībās ar otro pusīti tieksies pēc lielākas brīvības.

SKORPIONS Diemžēl kāds nelabvēlis var vēlēties likt taviem panākumiem sprunguļus riteņos. Taču esi bez bēdu, skauģis, visticamāk, sapīsies pats savos plānos un kritīs bedrē, kuru pats arī būs izracis.

STRĒLNIEKS Tiem Strēlniekiem, kuri darbojas saistībā ar izklaides jomu, šobrīd būs lieliskas iespējas izcelt savu radošo potenciālu. Saskarsmē ar pretējo dzimumu no tevis dzirkstīs koķetīgums.

MEŽĀZIS Būsi apzinīgs darbarūķis. Spēsi tikt galā ar tehniski sarežģītiem pienākumiem, monotonu darbu. Savukārt brīvajā laikā lieliski pratīsi atpūsties, baudīt dzīvi pēc pilnas programmas.

ŪDENSVĪRS Tev vajadzētu ieturēt piesardzīgāku attieksmi it visā, kas skar naudu un dokumentāciju. Šobrīd labāk pieturēties pie labi zināmām, pārbaudītām vērtībām, neļauties pārmērīgiem eksperimentiem.

ZIVIS Nedēļa sāksies ar radošu iedvesmu, vēlmi paust ne tikai savus mākslinieciskos talantus, bet arī prasmi uzrunāt, pārliecināt apkārtējos. Vari izmantot šo brīdi dažāda veida pārrunām, prezentācijām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu