"Gadu pūles iztvaikoja gaisā vienā mirklī". Sarkanā paklāja dizaineru "Zuhair Murad", "Elie Saab" darbnīcu gruveši (3)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/SIPA/Scanpix

Spēcīgais sprādziens, kas 4. augustā nogranda Libānas galvaspilsētā Beirūtā, nesis smagas sekas arī pasaules slavenajiem modes zīmoliem "Zuhair Murad", "Elie Saab"un "Rabih Kayrouz". Viņu visu radošas darbnīcas ir gruvešos.

Jau ziņots, ka Libānas galvaspilsēta pēc šī sprādziena tika pasludināta par katastrofas zonu - pilsētā 14 dienas tika ieviests ārkārtas stāvoklis. 

"Zuhair Murad" modes ateljē ēka, kas atrodas Džemmajas apgabalā, kas ir slavena ar daudzajiem bāriem un restorāniem, pēc sprādziena ir pilnībā iznīcināta.

“Mana sirds ir salauzta, es nevaru pārtraukt raudāt, gadu pūles vienkārši iztvaikoja vienā mirklī,” video, kurā fiksēti no ēkas atstātie gruži, saka zīmola radošais direktors un izveidotājs Zuhairs Murada.

Maisons Rabīns Kajrouzs, zīmola "Rabih Kayrouz" radītājs, savā Instagram kontā dalījās ar attēlu no savas darbnīcas, kura arī ir pilnīgos gruvešos. 

Foto: Instagram

Tika sabojāta arī pasaules zināmā Holivudas zvaigžņu sarkanā paklāja un kāzu tērpu karaļa, zīmola "Elie Saab" radošā mītne. Turklāt, kad noticis sprādziens, Libāniešu augstās modes dizaineris un viņa komanda atradās telpā, bet viņu veselība nav apdraudēta.

ELIE SAAB pasakainie tērpi

ZUHAIR MURAD KOLEKCIJA 

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu