Sieviete - ūdens un zeme, Vīrietis - uguns un gaiss. To apzinoties, tavas attiecības būs tādas kā vēlies! (1)

Viņas atziņa
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Sievietes daba ir zemes un ūdens stihiju simbioze, bet vīrišķā daba ir uguns un gaisa pirmelementu izpausme. Ar šo dzīves atziņu Nr. 72 no jaunās atziņu grāmatas “99 tīras domas, kuras izmainīja manu dzīvi” dalās tās autore Diāna Černe.

Sievietes daba ir zemes un ūdens stihiju simbioze, bet vīrišķā daba ir uguns un gaisa pirmelementu izpausme. 

Kad visi četri pirmelementi viens otru papildina un dabiski mijiedarbojas, tad sievietes un vīrieša attiecības kļūst pilnīgas, harmoniskas un auglīgas. Šādā savienībā abi partneri piedzīvos piepildījumu, bagātību, auglību un izaugsmi! 

Kā iegūt šo maģisko atslēdziņu uz ilgspējīgu piepildījumu un gandarījumu partnerattiecībās? 

Mēs visi varam būt laimīgi attiecībās, ja vien apzināmies savu dabu un dzīvojam saskaņā ar to! 

Ja zinām, ka viss uz šīs pasaules sastāv no zemes, uguns, ūdens un gaisa, un nekas nevar rasties bez to klātbūtnes, tad saprotam, ka arī cilvēks ir šo pirmelementu īpatsvaru kombinācija. Taču sievietes daba atšķirās no vīrieša. Tieši tas tiem liek vienam otru meklēt un atrast, lai, papildinot viens otru, tie kļūtu par vienu veselu.

Sievietes dabā dominē zeme un ūdens, uz ko norāda sievietes spēja ieņemt, iznēsāt un laist pasaule bērnu. Sieviete ir kā zeme, kurā, iedēstot sēklu un to aplaistot, auglis sāks augt. Ūdens ir tas, kas padarīs zemi par auglīgu augsni. 

Ja spējam pamanīt likumsakarības, tad redzam, ka mazulis mātei vēderā visus 9 mēnešus pavada  tieši ūdenī. Un šis process norit dabiski, - ūdens uzrodas sievietei vēderā tieši tad, kad notiek augļa attīstība un aiztek, kad šis process ir noslēdzies, un bērns ir gatavs doties pasaulē. Sievietes stiprās puses ir procesu materializācija jeb zemes izpausme, kā arī emocionalitāte un auglības piešķiršana materializācijas procesiem, jeb ūdens izpausme dabā. 

Savukārt vīrieša stiprās puses ir uguns un gaisa izpausmes viņa dabā. Uguns kā gaismas impulss, ideja, sēkla, kura tiek iedēstīta zemē, lai rastos jauna dzīvība. Saule ir uguns, kas silda un ļauj visam dzīvajam tiekties uz debesīm un attīstīties.

Vīrieša spēja izdarīt, paveikt, sasniegt, būt karstasinīgam, visu aptverošam, aktīvam un drosmīgam atspoguļo uguns kvalitātes. Un bez gaisa, kas stāv pāri visam, pamana visu, kontrolē un analizē visu, radīšanas process nevarētu pilnvērtīgi noritēt.

Tā ir vīrieša racionālā puse, kura sievietēm bieži vien ir neizprotama un sveša, jo sievietes rīkojas pārsvarā emociju vadītas, bet vīrieši racionālu apsvērumu dēļ. 

Vīrietis parasti pieturas pie konkrētas idejas un plāna, un to pievērst kādai citai idejai ir grūti, taču sieviete var kā ūdens, kas maina savu tecēšanas virzienu, bieži mainīt savu viedokli vai nostāju. Tāpēc par ģimenes galvu tiek uzskatīts vīrietis, jo viņam ir spējas labāk noteikt ģimenes attīstības virzību, kas ir uguns izpausme. Kā arī racionāli izplānot to, kā ģimene tur nokļūs, kas ir vīrišķā, - gaisa elementa spēks. 

Piekritīsiet ka, ja sieviete, kura maina savu nostāju kā kleitas vasarā, sāks noteikt, kurā virzienā visai ģimenei attīstīties, vēlamo mērķi un rezultātu būs diezgan grūti sasniegt.

Savukārt, ja sieviete ar savu klātesamību un enerģiju sniedz vīrieša izvēlētajam mērķim materializāciju, - tātad zemi un auglīgu vidi, - ūdeni, tad katrs, veicot savai dabai atbilstošās funkcijas, kopā kļūst neuzvarāmi  un produktīvi.

Šāda darbošanās kopīgā mērķa vārdā sniedz abiem partneriem piepildījumu, attīstības iespējas un harmonisku savstarpējo mijiedarbību, kurā viens otru dabiski papildina un bagātina, nevis konkurē savā starpā un dzīvo pret savu dabu.

Ja lomas attiecībās ir sadalītas atbilstoši katra partnera patiesajai dabai, tad gan sieviete, gan vīrietis šādās attiecībās būs ieguvēji un varēs ilgi saglabāt savu veselību, jaunību un laimi.

Es esmu par attīstību, laimi un piepildījumu partnerattiecībās, tāpēc, lai mums katram izdodas sadzirdēt savu patieso dabu un dzīvot saskaņā ar to! 

Savas dabas taku ejošā un joprojām izziņā esošā,

Diāna Černe

Grāmatas “99 tīras domas, kuras izmainīja manu dzīvi” autore

Drīzumā EGOISTE Facebook lapā izspēlēs šo burvīgo grāmatiņu. Seko līdzi! 

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu