Ar vecu BMW iedriftē tūnēta Porsche "degunā" (9)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta. TVNET kolāža

Vakar, 31.augustā, spītējot lietainajai dienai, daudzi garāmgājēji vismaz uz brīdi piestāja Ulbrokas un Akadēmiķa Mstislava Keldiša ielas krustojumā, kur ap pusdienas laiku bija notikusi divu auto sadursme. 

Vērotājus ieinteresēja visnotaļ ekskluzīvā un acīmredzami uzlabotā Porsche Pamamera, kas bija ietriekusies kāda pārdesmit gadus veca BMW sānos. BMW vadītājs, kāds jauneklis, bija visai nerunīgs un ar raidījuma Degpunktā reportieri par notikušo runāt nevēlējās.

Komentārus savukārt labprāt sniedza pie sasistā Porsche sastaptais vīrietis Ivars, kurš ir viens no tūnētās Panamera autoriem. Viņš, paša vārdiem sakot, bija piesaistīts palīdzēt ar automašīnas evakuāciju, kā arī atklāja, kā noticis negadījums. 

"BMW, griežot ārā uz Keldiša ielu, neievērojot laikam ātruma režīmu un laikapstākļus... drifts, sanesa - to jau mēs nevaram spriest, viņš izgrieza tieši pretī Panamerai. Viņa brauca taisni, bet viņš diezgan lielā ātrumā izslīdēja un jau sanestā veidā, kā jūs redzat, ar tieši to sānu tieši priekšā pirms Panameras. Diemžēl cilvēkiem pat nebija iespējas apstāties," stāsta Ivars. 

Pēc viņa teiktā, Panamera vadītājs bijis spēcīgi iekrampējies stūrē un trieciena rezultātā viņam nedaudz traumēts īkšķis, taču citas nozīmīgas traumas vadītājs nav guvis. Mašīnu turpretī nāksies vien labot. 

Tā kā negadījumā cietuši cilvēki, visi ar šo lietu saistītie materiāli tālāk nonāks pie ceļu satiksmes noziegumu izmeklētājiem, kuri tad arī noskaidros precīzus apstākļus un lems par šīs lietas turpmāko virzību.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Tāpat var pieļaut, ka par šo negadījumu pastiprināti ieinteresēsies arī apdrošinātāji. Jo, kā min klātesošie, sportiskais automobilis, iespējams, ir viens no ātrākajiem un arī viens no dārgākajiem Porsche Panamera Eiropā. Un ir skaidrs, ka tā remonts nebūs lēts.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu