TVNET 20 gadi mākslinieka Krista Dārziņa acīm

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Krists Dārziņš
Krists Dārziņš Foto: TVNET

Atzīmējot 20 gadu jubileju, TVNET sāk sadarbību ar Latvijas māksliniekiem - sākot ar šodienu, desmit Latvijas dizaineri rada katrs savu versiju par TVNET jubilejas logo. Pirmo publicējam dizainera Krista Dārziņa veikumu.

Kristam ir desmit gadu pieredze zīmolu un digitālā dizaina veidošanā, strādājot gan ar jaunuzņēmumiem, gan lielām kompānijām. Viņš apguvis stikla dizainu Rīgas Dizaina un Mākslas vidusskolā, tad ieguvis bakalaura grādu vizuālajā komunikācijā Birmingemas pilsētas universitātē.

Foto: Pirmais logo

Krists ir strādājis Peter Anderson Studio Londonā, Latvijas digitālajā aģentūrā Digibrand, reklāmas aģentūrā DDB Latvia un vadījis dizaina nodaļu Ņujorkas aģentūrai Azai Studios.

Šobrīd viņš kopā ar sievu, komunikācijas speciālisti Austru Jāvaldi Dārziņu un 3D dizaineru Mārci Loķi darbojas jaunizveidotā dizaina kompānijā "Family".

Krists par sevi:

"Mans darba stils ir veidot funkcionālus risinājumus, kas tiek pārvērsti estētiskā dizainā. Citāts, kas, manuprāt, raksturo manus darbus, pieder Braun galvenajam dizainerim Dīteram Ramam - “As Little Design as Possible”.

Es ticu, ka lielisks dizains slēpjas jēgpilnā komunikācijā ar klientu un ar dizaina lietotāju, kā arī iedziļinoties zīmola kodolā, nevis tikai “paliekot virspusē”.

TVNET 20 gadu jubilejas logo veidojām kā monumentu, kā nopietnu atskaites punktu vienam no Latvijas populārākajiem ziņu portāliem.

Mainīgās dzīves atspoguļošana pasaulē un Latvijā 20 gadu garumā ir pelnījusi arī savu skulptūru."

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu