Mednis: dzemdības kovida laikā mums visiem deva lielisku pieredzi un skolu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

“Es cenšos bērn dēļ, nevis sevis dēļ. Ne jau gribu būt supertētis sev, es gribu būt supertētis viņam, lai viņš saņem visu labāko....” Šīs un citas nozīmīgas atziņas par tēta un vīra lomu sarunā atklāj Radio TEV Supertētis, digitālās mārketinga aģentūras vadītājs Artūrs Mednis. 

Artūrs ir tētis četrarpus mēnešus vecajam dēliņam Ričardam. Kā raidījumā atzīst jaunais tētis, fakts, ka viņš kļūs par tēvu, ļoti viņu iepriecināja, un tobrīd nekas nešķita neiespējams.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arturs Mednis (@arturs) on

Dēliņš piedzima Covid-19 laikā, ko Mednis atceras šādi: "Es piedalījos dzemdībās un, ja vēlējos palikt visas trīs dienas kopā ar māmiņu un bērnu, tad nedrīkstēju pamest konkrēto stāvu - mani vairs atpakaļ tad nelaistu. Turklāt Ričardam bija dzelte, kā rezultātā mums vajadzēja uzkavēties vēl pāris dienas. Beigās trīs dienas ievilkās nedēļas garumā."

Šīs septiņas dienas Mednis nosauc par visvērtīgāko pieredzes skolu, ko pieredzēja jaunā ģimene. "Ieteiktu visiem jaunajiem vecākiem: noīrējiet māju, viesnīcu un esiet visi kopā, iepazīstot viens otru pirmās nedēļas garumā," uzsver Mednis. 

Kā ir mainījusies Medņa dzīve? "Jāsaka, ka nekas mūsu dzīvē nebija radījis tik lielas izmaiņas kā mūsu pirmais bērns. Pat ne kovids. Viss mainījās mūsu dzīvē."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arturs Mednis (@arturs) on

Ričards ir aktīvs bērns, jau veļas un sagaida izšķīlušos pirmos zobiņus. "Bija laiks, kad es cēlos pa naktīm un Ričardu mierināju, lai sieva izguļas otrā mājas stāvā. Principā es piedalījos visur un domāju, ka tēti var pilnīgi visu palīdzēt, protams, izņemot barošanu ar krūti. Mums ir tāda tradīcija - ap sešiem dot vienu stundu brīva laika sievai. Es ņemu bērnu un dodos stundu projām, lai viņa var veltīt šo laiciņu tikai sev," stāsta tētis. 

Par pārējo klausies "Radio TEV Supertētis" podkāstā. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu