Igauņu kompānijas digitālo maksājumu risinājums atzīts par labāko pasaulē (1)

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pexels

Informācijas portāla “FinTech Futures” rīkotajā konkursā “PayTech Awards 2020” par labāko digitālo maksāšanas rīku pasaulē atzīts Igaunijas kompānijas “EveryPay AS” mākoņtehnoloģiju maksāšanas risinājums, vēsta “Postimees”.

Kopumā “PayTech Awards 2020” finālā iekļuva 70 finanšu tehnoloģiju izstrādātāji un projekti 18 kategorijās. Kompāniju “EveryPay” konkursā pārstāvēja vairāki visā pasaulē zināmi finanšu tehnoloģiju izstrādātāji.

Pēc “EveryPay” direktora Lauri Tedera vārdiem, maksāšanas rīks jau plaši tiek izmantots Baltijas valstu lielākajās bankās.

“Gala klients, visticamāk, nemaz nepamana mūsu produktu. Attiecībā uz mūsdienu elektroniskajiem maksājumiem pastāv pieņēmums, ka viss strādās gludi un bez pārtraukumiem. Uzvaru nesošā “EveryPay” risinājuma priekšrocības ir lietošanas vienkāršība, drošība, kā arī dažādu iespēju inovācijas,” teica Teders.

“EveryPay” izpilddirektors norādīja, ka pašlaik kompānija koncentrējas uz starptautisko ekspansiju un sava maksājumu risinājuma eksportu uz citām Eiropas valstīm.

“Atzinība, ko mēs gūstam ar nule iegūto titulu, dod labu iespēju piedāvāt mūsu pakalpojumus arī ārpus Baltijas valstu robežām,” teica Teders.

“PayTech Awards” ir ikgadējs konkurss, kura mērķis ir paust atzinību dažādām inovācijām un kvalitātei dažādos maksājumu un finanšu tehnoloģiskajos risinājumos. Konkursu organizē “FinTech Futures” - globāla digitāla platforma, kas piedāvā ziņas, analītiku, ekspertu komentārus un citu informāciju finanšu tehnoloģiju jomā.

“EveryPay” savu darbību uzsāka 2014. gadā kā jaunuzņēmums, kas kļuva par lielāko Igaunijas kompāniju digitālo maksājumu jomā. “EveryPay” izstrādātā platforma piedāvā drošu un ērtu mākoņtehnoloģiju servisu, kas uzņēmumu vārdā pārvalda karšu datus un tīmekļa maksājumus, tajā pašā laikā samazina dažādus riskus. “EveryPay” maksājumu risinājumu izmanto Igaunijas un Baltijas valstu vadošās bankas – LHV, SEB un “Swedbank”.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu