Pārdota pēdējā Elvisa Preslija ģimenes māja

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Hilton&Hyland/SIPA/Scanpix

Losandželosā par 30 miljoniem ASV dolāru ir pārdota rokenrola karaļa Elvisa Preslija pēdējā ģimenes māja.

 Vēsturiskais nams Losandželosas elitārajā rajonā Holmbija kalnos, kur savulaik dzīvojis leģendārais rokenrola karalis Elviss Preslijs, līdz šim bija piederējis Presliju ģimenei. Pati ēka ir celta 1930. gados, bet Preslijs ar sievu Priscillu to iegādājās 1970. gados, un tur ģimene dzīvoja līdz 1973. gadam, kad tika šķirta Presliju laulība, – šis bija pēdējais Preslija ģimenes nams, vēsta portāls “Mansion Global”. Interesanti, ka jaunie īpašnieki pašu māju ir iegādājušies par 20 miljoniem ASV dolāru, taču līdz ar māju Presliju ģimene pārdevusi arī tiem piederošo Japānas tējas namiņu ar koi zivju dīķi, kas atradies turpat pie galvenās mājas, par papildu 9,3 miljoniem ASV dolāru.

Presliju Japānas tējas namiņš
Presliju Japānas tējas namiņš Foto: Hilton&Hyland

Sākotnēji Presliju mājā bija ierīkotas septiņas guļamistabas, taču laika gaitā ēka ir piedzīvojusi neskaitāmas pārbūves un remontus. Piemēram, Presliji ir ieguldījuši simtiem tūkstošus dolāru, lai pilnībā pārveidotu virtuvi un otrā stāva guļamistabas. Tāpat Presliji parastās durvis ir nomainījuši pret franču durvīm un fasādi apmetuši ar Tjūdoru stila koka fasādes imitāciju.

Foto: Hilton&Hyland

Kopumā īpašuma platība ir teju viens hektārs. Līdz ar ēku un Japānas tējas namiņu īpašumā ietilpst arī grezna lapene, peldbaseins un tenisa korts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu