Mustang vadītājs par izrādīšanos dārgi samaksā

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Ar jaudīgu auto braukt ir jāprot. Par to runāts ne vienu reizi vien. Tomēr ar apbrīnojamu regularitāti tīmeklī nonāk videoliecības par autovadītājiem, kuru prasmes neiet kopsolī ar mašīnas jaudu un vēlmi izrādīties.

Viens šāds amerikāņu autobūves klasikas - Ford Mustang -  vadītājs par vēlmi izrādīties tagad brangi samaksās. Jo, kā redzams zemāk pievienotajā video, uz daudzstāvu stāvvietas jumta izpildīja riepu svilināšanas priekšnesumu, tomēr izrādījās, ka nav Kens Bloks un neviena netraucēts uz līdzenas vietas ietriecās apgaismes staba betona balstā.

Kā redzams kāda Facebook lietotāja Brendona Kalderona uzņemtajā video, neveiksmīgā šova rezultātā Mustang guva vairāk nekā skrambas uz bampera. Gluži pretēji - bampers ir metams ārā, tāpat arī motora pārsegs, kas ir pilnībā salocīts, nāksies mainīt izšautos drošības spilvenus un domājams arī motora telpā bez remonta gluži iztikt nevarēs. Tāpat skumīgi, ka vairāk nekā 400 zirgspēkus spēcīgā Mustang GT 5.0 saimniekam par remontu nāksies maksāt pašam, jo diez vai pēc šā video nonākšanas sociālo tīklu apritē viņam izdosies apdrošinātajam iegalvot, ka auto sabojāts neskaidros apstākļos un nekas nav tā, kā izskatās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu