Ceļu nesadala auto un velosipēdists

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Satiksmes incidents, par laimi bez traģiskām sekām, notika uz autoceļa P2, kas savieno Juglas papīrfabrikas ciematu un Upesciemu. 

Šajā satiksmes negadījumā Nissan krosovers, kas apdzina priekšā braucošu auto, aizķēra pretējā virzienā braucošu velosipēdu. Automašīnas vadītājs raidījuma Degpunktā kameras priekšā runāt nevēlējās, taču kāda aculieciniece atstāstīja no sava skatu punkta redzēto, braucot aiz incidentā iesaistītā auto.

"Baltais Nissan piesaistīja uzmanību, jo sāka tā kā braukt grāvī. Es jau uzreiz samazināju ātrumu, domāju, kas tur tagad notiek. Un tajā brīdī redzēju, ka pretī brauc riteņbraucējs. Un tad viņa atkal strauji atpakaļ uz centru. Redziet, tā tā mašīna arī stāv," Degpunktā stāsta aculieciniece. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Tikmēr Nissan krosovera vadītājs aizkadrā norādīja, ka velobraucējs braucis nevis pa ceļa labo malu, bet atradās aptuveni ceļa vidū. Redzot pretī nākošo riteni, autobraucējs esot mēģinājis izvairīties no sadursmes. Rezultātā Nissan tomēr velosipēdu nedaudz aizķēra, riteņbraucējs iestūrēja grāvī un krita. Vīrietis nodots mediķu aprūpē ar aizdomām par atslēgas kaula lūzumu. 

Avārijas vaininieka noskaidrošana, izvērtējot liecības un apstākļus, tagad ir Ceļu policijas pārziņā. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu