Nelegālas "sacīkstes" Maskavas ielā beidzas ar nopietnu avāriju (3)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Mīklains satiksmes negadījums noticis Maskavas ielā netālu no tirdzniecības centra Dole. Tur divi autobraucēji acīmredzot bija sarīkojuši nelegālas autosacīkstes, kas diezgan likumsakarīgi nebeidzās tā, kā plānots. Pie tam, tā kā viens no automobiļiem bija taksometrs, par neplānotiem sacīkšu dalībniekiem kļuva arī divi tā pasažieri.

Kā un kāpēc avārija notika, nav zināms, jo abu iesaistīto transportlīdzekļu vadītāji no notikuma vietas aizbēga, savus braucamos pametot uz ielas. Viņu personību noskaidrošana gan īpašus sarežģījumus nesagādās, jo viens avarējušais auto ir Ford Focus taksometrs, bet otrs - 5.sērijas BMW, kuru saimnieks agri vai vēlu tāpat gribēs savākt.

Laimīgā kārtā avārijā nav nopietni cietušo. Lai gan taksometra pasažiere vēlāk sūdzējās par sāpēm mugurā, dzīvībai bīstamas traumas viņa nav guvusi. Par Ford un BMW vadītājiem var vienīgi izteikt minējumu: ja jau bija spējīgi tik ātri pazust no notikuma vietas, arī viņi veselībai un dzīvībai bīstamas traumas nav guvuši.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

“Pievakarē pēc darba gāju uz veikalu. Notika avārija. Es gāju viņiem aizmugurē. Ieraudzīju, ka sadūrās divas mašīnas BMW un Ford. Lidoja ar ātrumu aptuveni 70 kilometri stundā. Sākotnēji brauca kreisajā joslā, pēc tam pārkārtojās labajā joslā. Pēc tam BMW strauji pārkārtojās kreisajā joslā. Es dzirdēju, paskatījos un ieraudzīju, kā lai pasaka, abi vadītāji uzreiz izleca no mašīnām un aizbēga katrs uz savu pusi,” raidījumam Degpunktā notikumus atstāsta aculiecinieks.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Uz ceļa ir grūti saskatīt spēkratu bremzēšanas pēdas, tādēļ tiek pieļauts, ka abi spēkrati šķēršļos ietriekušies ar tādu ātrumu, ar kādu līdz tam brīdim bija traukušies. Ford iebraucis luksofora konstrukcijās, bet BMW - ceļa zīmes stabā.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Pret nozudušajiem automobiļu vadītājiem policisti sākuši administratīvā pārkāpuma procesus. To ietvaros tiks veikta izmeklēšana. Svarīgi, ka notikuma vietā bija videonovērošanas kameras, kas fiksējušas negadījuma brīdi.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta
Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu