Te pat zirgam jāsmejas jeb 5 asprātīgākās horoskopa zīmes (2)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash.com/Alexandra Gorn

Humoram ir tik daudz dažādu šķautņu, ka pārvaldīt visas ir gandrīz neiespējami. Melnais, sarkastiskais, stāstošais, anekdošu humors - tie ir tikai daži no iespējamiem variantiem. Uzzini, kuras Zodiaka zīmes izkopušas savu humora izjūtu līdz sīkākajām detaļām un sasmīdinās pat nopietnāko cilvēku telpā, vēsta portāls "MSN".

5. vieta - Lauva

Lauvas ir dabiski izpildītāji, kuriem patīk atrasties uzmanības centrā. Viņi ir tas draugs, kuram tīk stāstīt pārspīlētus stāstus, un viņiem nav problēmu ieslīgt detaļās, dažreiz viņi stāstus stāsta pat balsīs. Viņiem rodas problēmas, kad viņu vēlme pēc uzmanības nostājas priekšā viņu humora izjūtai. 

4. vieta - Auns

Auni ir pazīstami ar savu vieglprātīgo humora izjūtu. Dabiski dzimuši līderi, Auni bieži izmantos jokus, lai palīdzētu sevi iemīlēt saviem komandas biedriem, kolēģiem un draugiem. Auniem patīk arī fiziskais humors - smieklīgas sejas un vingrinājumi viņiem nāk ļoti viegli. Vienkārši ziniet, kad apstāties, un nenodariet sev pāri!

3. vieta - Dvīņi 

Dvīņiem piemīt retas iespējas uzjundīt citus, vienlaikus nepārkāpjot robežu un nepasakot neko ļaunu vai aizskarošu. Droši vien tāpēc, ka viņiem nav problēmu pagriezt aso asprātību pret sevi. Kaut arī garie stāsti, iespējams, nav viņu stiprā puse, Dvīņi vienmēr ir gatavi kādam sarkastiskam komentāram.

2. vieta - Svari

Īpaši draudzīgie Svari ir Zodiaka sociālais tauriņš, tāpēc nevajadzētu būt pārsteigumam, ka tās ir arī vienas no jautrākajām zīmēm. Svari barojas no citu enerģijas, tāpēc, ja jūs smaidāt, viņi smaida. Vai tas nozīmē, ka dažreiz viņi nonāks apkaunojošās galējībās, lai pārliecinātos, ka visi apkārtējie labi pavadīja laiku? Jā, protams.

1. vieta - Strēlnieks

Asprātība un gudrība Strēlniekam nāk ļoti viegli, padarot tos par jautrāko Zodiaka zīmi. Strēlnieki ir slaveni ar to, ka var atrast humoru jebkurā situācijā, un viņi mēdz būt tas draugs, kurš liks jums vārtīties pa grīdu no smiekliem. Viņi ir ideāli cilvēki, kas krīzē ir kopā ar tevi. Strēlnieks būs tas cilvēks, kurš izvēlas vienu smieklīgo lietu šausmīgā situācijā un izmanto to, lai tu justos labāk. Viņi ir arī fantastiski stāstnieki, kuri parasto dienu var pārvērst par seriāla "The Office" līmeņa komēdiju. 

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu