Rešetins: sākumā esmu tēvs, tikai tad vīrs. Tā ir mana svarīgākā loma dzīvē!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Dailes teātra režisors Intars Rešetins piedalās preses konferencē par Dailes teātra 2019./2020. gada sezonas aktualitātēm.
Dailes teātra režisors Intars Rešetins piedalās preses konferencē par Dailes teātra 2019./2020. gada sezonas aktualitātēm. Foto: Edijs Pālens/LETA

Bez aktiera, režisora pienākumiem Intars Rešetins sevi vēl redz kā tēti, vīru - jā tieši šādā secībā kā viņš uzsver. Kāpēc tēvs nāk pirms vīra lomas?

"Tā ir svarīgākā loma dzīvē. Tu esi atbildīgs par to, ko tu esi radījis! Tā ir lielākā dzīves investīcija, lai tas mazais cilvēks izveidojas par sakarīgu, foršu un adekvātu cilvēku," “STV Pirmā!” sarunu šovā “Kad viņas satiekas” runā aktieris Intars Rešetins.

Kāds Intars ir kā tēvs?

"Gribētos būt maigākam, mīļākam, bet es esmu pārāk prasīgs pret saviem bērniem. Viņas tādēļ bišķiņ cieš.

Es pārdzīvoju, ka mani vecāki, es viņus ļoti mīlu, bija brīvāki šajā jautājumā - man nelika tik daudz lasīt grāmatas," stāsta Intars Rešetins.

Vai tad tiešām, ja nokrīt bērns un sasit ceļgalu, nesamīļosi? "Nē, es esmu par mīļumu, es esmu taktils. Man patīk pieskārieni. Es mīlu pieskarties, man kontakts ir ļoti būtisks. 

Kā tad sokas savstarpējās attiecībās? Jeb kā sokas ar vīra lomu?

“Attiecībās mēs visu darām sava ego dēļ. Es vēlos attiecībās būt laimīgs. Es pabaroju savu ego. Es izdarīšu daudz ko, lai otrs justos laimīgs, un tad, kad otrs jutīsies laimīgs, es būšu ieguvējs.” savu attiecību noslēpumu atklāj aktieris Intars Rešetins.

Vaicāts, kā rīkoties, ja kādā brīdī attiecībās tomēr vairs nejūties laimīgs, Intars iesaka strādāt ar sevi, “nomainīt fokusu” un aprunāties. “Piezvani kādam savam labam draugam, ja tev tas otrs cilvēks ir svarīgs, vai aizej pie terapeita.

Veči arī raud, un večiem ir svarīgas attiecības. Tikai arī veči vēlas to uzmanību. Šo te atgriezenisko saiti.”

Intars piebilst, ka visa sāls veiksmīgās attiecībās viņaprāt slēpjas komunikācijā – “Runājieties! Otrs, iespējams, pat nenojauš par jūsu vēlmēm!” vērtīgu padomu sniedz Intars.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu