Karlas Bruni un Nikolā Sarkozī attiecību dzirksteles noslēpums

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AP/Scanpix

Bijusī Francijas pirmā lēdija Karla Bruni (52) ir atklājusi, ka viņas laimīgās laulības dzīves noslēpums ir “ totāla veiksme”, jo romantika aizvien ir patiesi dzīva arī pēc 12 laulībā pavadītiem gadiem. 

Dziedātāja un modele Karla 2008. gadā apprecējās ar bijušo Francijas prezidentu Nikolā Sarkozī (65). Pārim ir astoņus gadus veca meita Džūlija, savukārt Karlai no iepriekšējām attiecībām ir vēl dēls Aurēljens Enthovens (19).

"Viss aizvien ir romantiski," viņa apstiprināja rīta raidījumam "Good Morning Britain", kuram Karla pieslēdzās Zoom no savas mājas Parīzē. 

Karla izstāstīja arī abu kaisli iepazīstoties: "Mēs satikāmies otrdien, un ceturtdien viņš jau lūdza manai mātei manu roku!""

Foto: AFP/SCANPIX

Kad viņai jautāja, kas ir viņas laimīgās laulības noslēpums, viņa sacīja: "Es domāju, ka tā ir veiksme, mums paveicās. Mums meita piedzima diezgan vēlu, un to izdzīvojām pavisam citādi nekā savu pirmo bērnu dzimšanu."

Viņi iepazinās reklāmas ģēnija Žaka Sīgela rīkotajā vakarā, uz kuru visi, izņemot Karlu un Nikolā, bija ieradušies ar partneri. Kā vēlāk atklājās, tas bijis maskēts aklais randiņš, kura mērķis bija slaveno itāļu modeli savest kopā ar tikko no otrās sievas izšķīrušos Francijas prezidentu.

Foto: Reuters/ScanPix

Pirms kāda laikā "ABC News" Bruni savas attiecības ar Sarkozī raksturoja kā "īstu pasaku" un sacīja, ka cer, ka viņas laulība ilgs mūžīgi.

"Es domāju, ka laulībai vajadzētu būt uz visiem laikiem, bet, hmm, kas zina, kā notiks. Es vēlos, lai tā būtu uz visiem laikiem, tā ir mana cerība, bet mēs jau rīt varētu būt miruši," viņa runāja intervijā. 

To, ka pārim vienmēr bijusi arī aktīva seksuālā dzīve, zina visa Francija. Mēļo, ka reiz kādai valsts amatpersonai (tās vārds tiek glabāts noslēpumā) nācies neplānoti gaidīt, kamēr atbrīvosies Francijas prezidents. Lieki, piebilst, ka prezidenta kungs esot tobrīd bijis visai "uzkarsis" pie sava darba galda kopā ar savu sievu Karlu... Pikanti, vai ne?

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu