Fils Kolinss nelaimē: bijusī sieva okupējusi Maiami villu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/SCANPIX

Roka leģendai Filam Kolinsam jau gadiem ir bijušas visai saspīlētas attiecības ar bijušo sievu, taču tagad tās ir sasniegušas jaunas virsotnes. Kolinsa bijusī sieva ir ieņēmusi 40 miljonus vērto Maiami villu ar savu jauno vīru un atsakās to atdot mūziķim.

Fils Kolins ar sievu Oriannu Seviju bija precējies no 1999. līdz 2008. gadam un tad atkal apprecējās 2016. gadā. Šī laulība izjuka 2019. gadā – tajā pašā gadā Orianna apņēma jaunu, šoreiz krietni jaunāku vīru. Jaunais pāris teju nekavējoties pēc kāzām iegādājās villu Lasvegasā 1,7 miljonu ASV dolāru vērtībā. To uzzinot, mūziķis lūdzis bijušo sievu pamest Maiami māju un tajā vairs neatgriezties. Fils bijušajai sievai bija noteicis izvākšanās termiņu līdz šā gada oktobrim, taču Orianna atteikusies atstāt mūziķa dārgo namu, vēsta tabloīds “Vanity Fair”.

Grupas “Genesis” solists ir vērsies tiesā un lūdzis palīdzīgu roku, lai atgūtu no bijušās sievas okupēto namu. Kolins tiesai pavēstījis, ka Orianna ar jauno vīru esot ar varu ieņēmuši Maiami villu, nomainījuši visas signalizācijas paroles, izslēguši novērošanas kameras, lieguši pieeju mājai nekustamā īpašuma aģentiem un pārdevējiem, kā arī jaunais pāris nepārprotami mūziķim ir pavēstījis, ka grasās turpināt nelikumīgi uzturēties miljonus vērtajā namā. Tāpat Kolins norādījis, ka māju apsargājot trīs bruņoti sargi, kurus manījis apsardzes kompānijas “Instagram” profilā publicētajos īsajos stāstiņos. Apsardzes darbinieki apsargājot māju gan iekštelpās, gan ārtelpās. Mūziķis atklāj, ka Orianna ir radījusi arī ķīlnieku situāciju Kolinsa mājas apkalpojošajam personālam.

Amerikāņu tenku portāls “TMZ” skaidro, ka Kolinsa bijusī sieva rīkojas tik radikāli, lai panāktu izmaiņas 2008. gada laulības šķiršanas dokumentā. Mūziķis sarunā ar portāla žurnālistiem pieļāvis, ka bijusī sieva ir izšķērdējusi visus līdzekļus, kurus ieguvusi no iepriekšējās laulības šķiršanas, un vēlas no mūziķa pieprasīt papildu 20 miljonus ASV dolāru. Kad Kolinsu pāris šķīrās 2008. gadā, Fils bijušajai sievai izmaksāja 46,68 miljonus ASV dolāru – tolaik tā bija dārgākā laulības šķiršana Lielbritānijā.

FOTO: Fila Kolinsa Maiami villa

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu