Sestdienas horoskops: diena atvērta eksperimentiem!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops sestdienai, 24. oktobrim. 

AUNS Tu izpelnīsies papildu uzmanības apliecinājumus no pretējā dzimuma puses. Pielūko, lai saņemtie komplimenti neraisa greizsirdību laulātā sirdī! Dienas izskaņu ieteicams pavadīt mājīgās noskaņās.

VĒRSIS Šodien nāksies pierādīt spēju gūt kompromisus starp savām vēlmēm un mājinieku vajadzībām. Tas Vērsis, kurš to izdarīs visnevainojamāk, arī varēs baudīt harmoniju saskarsmē ar tuviniekiem.

DVĪŅI Mēness Ūdensvīrā neapšaubāmi akcentēs vēlmi būt līdzīgi domājošu cilvēku sabiedrībā, smelties jaunas idejas, uzklausīt apkārtējo pieredzi. Iespējams, sava veida domu apmaiņas vakaru sarīkosi pie sevis.

VĒZIS Kāds Vēzis var tikt nostādīts svarīgas izvēles priekšā. Lai pieņemtu pareizo lēmumu, vēlēsies pārrunāt savas iespējas ne tikai ar tuviniekiem, bet arī uzticamākajiem kolēģiem, paziņām.

LAUVA Ja būs iespēja darīt to, kas pašam tīk, jutīsies patiesi laimīgs. Šobrīd lielāku nozīmi spēlēs personiskā brīvība, neatkarīga lēmumu pieņemšanas iespēja. Vakars, tavuprāt, būs domāts erotiskajām baudām.

JAUNAVA Nepievērs pārāk saasinātu uzmanību veselībai. Ja arī kaut kas iesāpas, nemeklē uzreiz tableti vai iespēju tikt pie ģimenes ārsta. Šoreiz daudz kas būs atkarīgs tieši no prasmes sevi noskaņot uz pozitīvās nots!

SVARI Visticamāk, lidināsies iedomu mākoņos, no kuriem nu nekādi nevēlēsies nolaisties atpakaļ uz zemes. Sakāpinātā fantāzija, iegribas var patiesi traucēt saskatīt reālo būtību, radīt zināmas problēmas attiecībās.

SKORPIONS Ja vien neizdomāsi dīki sēdēt mājās, šī tev izvērtīsies par piedzīvojumiem un krāšņām emocijām piesātinātu dienu. Vienīgais, ar ko būtu jāietur piesardzība, ir izlietotā alkohola daudzums!

STRĒLNIEKS Attiecības ar mājiniekiem noteiks tas, vai nepieciešamajā brīdī atturēsies no pamācīšanas un pārlieku tiešas viedokļa paušanas. Ja vēlies, droši vari pavadīt brīvdienu savā nodabā.

MEŽĀZIS Labprāt dosies pie dabas, aizmūkot prom no pilsētas kņadas, nemierīgās gaisotnes. Mīlas dzīvē lieti noderētu centieni piešķilt kaislībām jaunu dzirksti. Otrā pusīte būs atvērta eksperimentiem.

ŪDENSVĪRS Derētu apzināties, ka mājinieki un apkārtējie par tevi spriedīs pēc darbiem, nevis skaistiem solījumiem. Tāpēc, ja vēlies atstāt iespaidu uz kādu, apliecini to ar reāliem sasniegumiem, spējām.

ZIVIS Zināmas problēmas var sagādāt spēja pilnībā atslēgties no darba lietām, pārorientēt savu prātu uz brīvdienu režīmu. Taču tā vai citādi to nāksies izdarīt! Varbūt mīļotajam cilvēkam būs vērtīgi padomi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu