Sieviete Austrālijā atgūst pirms 28 gadiem nozagtu auto (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: news.com.au

74 gadus vecā austrāliete Kerloa Ričardsa beidzot atguvusi savu rozā krāsas Holden Torana, kurš viņai tika nozagts pirms gandrīz 30 gadiem.  

1973.gada auto, kuru saimniece savulaik nodēvēja par seksīgo Leksiju (sexy Lexy) tika atrasta, pateicoties kādam vērīgam auto entuziastam, kurš minēto auto bija iegādājies.

Kerola ar savu seksīgo Leksiju brauca ikdienā, kā arī piedalījās amatieru sacīkstēs līdz kādā "jaukā" 1992.gada dienā no viņas mājas priekšas bija izgaisis. Kopš tā laika par automašīnu nekas nebija zināms.

Pirmos izmeklēšanas pavedienus, kas galu beigās ļāva atklāt noziegumu, policija ieguva 2016. gadā, kad vietējo departamentu darbiniekiem izdevās aizturēt auto zagļu grupu. Tā nodarbojās ar auto dokumentu viltošanu un identitātes maiņu, un mašīnu tālākpārdošanu. Starp šiem auto bija arī ekstravagantais Holden Torana. 

Kerolai ļoti paveicās, ka viņas pazudušo mašīnu iegādājās kāds kolekcionārs. Pēc tam, kad vīrietis dokumentos atklāja kļūdas, viņš nekavējoties devās uz policiju. Likumsargiem izdevās aizturēt aizdomās turamo, kurš izrādījās aptuveni 50 gadus vecs Pārkvilas vietējais iedzīvotājs. Vīrietim tika piespriests divu gadu cietumsods un kompensācija 560 000 Austrālijas dolāru (~338 tūkstoši eiro) apmērā.

Tā 28 gadus vēlāk rozā Holden Torana ir atgriezies 74 gadus vecās Kerolas īpašumā. Lai gan auto lēstā vērtība šobrīd jau ir 90 000 dolāru jeb 54 tūkstoši eiro, Ričardsa sacīja, ka no savas kupejas atkal šķirties negrasās.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu