Tava drauga māte, priekšniece jeb 15 sievietes, ar kurām tu nedrīksti gulēt! (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Dainis Graveris/ unsplash.com

Tava labākā drauga māte arī ir sarakstā. Uzzini, kas ir pārējās sievietes!

Radiniece

Pat ja tā ir tava brālēna trešās pakāpes māsīca no patēva puses, un pat ja jūs abi ļoti mīlat vienu un to pašu seriālu - “Troņu spēles”, atbilde ir “nē”. Nekādā gadījumā neuzmācies nevienai no radiniecēm un nekādā gadījumā neliecies ar kādu no viņām gultā. Ir grūti iztēloties kaut ko amorālāku un dīvaināku.

Labākā drauga māte

Visi mēs droši vien esam redzējuši “Amerikāņu pīrāgu”, kas ir iepriecinājis mūs ar jociņiem par drauga māti un iedvesmojis uz seksu ar drauga vecākiem. Protams, vecākas sievietes mēdz būt ļoti valdzinošas (un pieredzējušas), bet tu, visticamāk, pazaudēsi draugu, vai arī tā tavā biogrāfijā kļūs par lappusi, kas mulsinās katru tavu nākamo draudzeni (jo visi vienmēr visu uzzina).

Meitene, kas patīk tavam draugam

Pat ja viņi vēl nesatiekas (mēs pat neapspriežam iespēju par nodarbošanos ar seksu) - ja tavs draugs regulāri runā par kādu meiteni, kura strādā tavā birojā, mācās ar jums kopā universitātē vai ir iepatikusies draugam Facebook profilā, tu nedrīksti par viņu domāt citādi kā par cilvēku, kura dēļ tavs draugs burtiski kūst un kura varētu kļūt par visu jūsu ballīšu sabiedroto.

Tava drauga bijusī

Tu taču atceries, ka viņi ir šķīrušies ne bez iemesla? Un, visticamāk, tieši viņa nodarīja pāri tavam draugam. Protams, šādā situācijā ir viegli zaudēt kontroli, un ir viegli iztēloties, kā tu patiesībā iztēlojies būt ar viņu kopā visneiedomājamākajās vietās un pozās. Tādā gadījumā esi gatavs, ka kādā brīdī tev nāksies izlemt, ar ko tu turpināsi komunicēt - ar drauga bijušo meiteni vai cilvēku, kurš ne reizi vien tevi dzērumā ir stiepis uz māju, kad meitenes nebija ne tuvumā.

Tava priekšniece

Iespējams, viņa ir tikpat brīnišķīga kā tava labākā drauga mamma un tu gandrīz nemaz neesi pazīstams ar viņas bērniem, kas tev lieliski varētu sadot par tādu vaļību, taču likmes ir augstas: no vienas puses, tu varētu saņemt algas pielikumu (pielikums uz galda seksa veidā neskaitās), no otras puses, tu viņai vari apnikt un viņa tevi vienā mirklī atlaistu no darba. Visticamāk, par to uzzinātu kolēģi un sāktu tevi ienīst, un, iespējams, tu pēkšņi uzzinātu, ka viņas vīrs ir kompānijas īpašnieks; tu viņā iemīlētos, bet viņa tevī nē, un situācija no pornosižeta pārvērstos par melodrāmu. Tev to vajag?

Tavas padotās

Šī ir monētas otra puse. Tu esi izlasījis visu par to, kāpēc tev nevajadzētu nodarboties ar seksu ar priekšnieci, bet tagad iztēlojies, ka tu esi priekšnieka lomā un notiek tieši tas pats, tikai otrādi, un padotā tev kļūst par nastu, apgrūtinājumu un milzīgām galvassāpēm, kuras pats esi izprovocējis. Tekila ar alu te nav pie vainas. Turklāt par to atkal, visticamāk, uzzinās visi pārējie.

Stažieres

Ja uzņēmumā, kurā tu strādā, ir stažieres, lūdzu, neguli ar viņām. Tas līdzinātos pasniedzēja seksuālām attiecībām ar studentēm.

Šie cilvēki ir no tevis atkarīgi, dara visu, ko liec, lai izpatiktu, un tu nekad neuzzināsi, vai tā jaunā meitene tik tiešām vēlas no tevis tikai seksu vai vienkārši baidās, ka tu viņu patrieksi un tas sabojās viņas karjeru.

Ļoti sadzērusies meitene bārā

Grūti ir iedomāties vēl pazemojošāku scenāriju, kā izmantot meitenes vājību, nonākot grūtā (10 - 15 kokteiļu) situācijā. Ja viņa tev patiešām patīk, izsauc taksometru, aizved viņu mājās, atstāj savu telefona numuru (tas nekas, ka tu jau zini viņas adresi) un gaidi pateicību par savu cēlo džentlmeņa rīcību. Goda vārds, nav nekā briesmīgāka par lupatās sadzērušos sievieti.

Meitene, kura tevi reiz “atšuvusi”

Liec reiz mierā to, kura tev iedevusi kurvīti un pat vairākas reizes. Ja viņa ir atteikusies iet ar tevi uz randiņu vai izmetusi tevis dāvātās puķes tuvākajā miskastē, tad par seksu nesapņo.

Meitene, kuru esi “atšuvis” tu

Pirms pusgada tev bija draudzene, kuru tu tomēr nolēmi  rupjā veidā pasūtīt trīs mājas tālāk un kura vairākus mēnešus centās tevi atkal atgūt? Tagad tev ir skumīgi un vientuļi un pielūdzēja vairs nešķiet tik nesimpātiska un neinteresanta? Neesi ēzelis un neizmanto otra cilvēka jūtas, ja vien arī tev pret viņu nav uzjundījušās tādas pašas.

Sieviete ir par tevi 30 gadus vecāka

Nenodarbosimies ar aritmētiku, bet tu taču saproti, ka 30 gadi ir diezgan liela starpība? Stāsti ar laimīgām beigām, kad viss beidzas ar laulībām, protams, notiek, bet tie ir reti izņēmuma gadījumi un, visticamāk, tur ir maz kopīga ar superīgu seksu.

Meitene ir par tevi 30 gadus jaunāka

Vai arī viņai vēl nav 18 gadu. Ja viņai ir 18, lasi visu iepriekšējo vai iepazīsties ar kriminālkodeksu.

Foto: Dainis Graveris
Foto: Dainis Graveris Foto: unsplash.com

Meitene, ar kuru ir gulējuši visi tavi paziņas

Ja negribi kļūt par viņas kārtējo trofeju un papildināt sarakstu ar tiem, ar kuriem viņa ir gulējusi (tu domā, ka tikai džeki lepojas ar to, ka viņiem ir daudz partneru?), nepieņem pārsteidzīgus lēmumus.

Tev vienmēr būs iespēja padoties valdzinājumam un pārgulēt ar viņu, kad situācija seksuālajā dzīvē būs kritiska.

Striptīzdejotāja vai...

Cerams, tu zini, ka striptīzdejotājas un vieglas uzvedības sievietes - tās ir divas dažādas profesijas. Neviens, protams, nevienu nenosoda, un, ja ļoti gribas, var arī maksāt par sniegtajiem pakalpojumiem. Slidena izvēle.

Tava bijusī

Lūdzu, nevajag. Neapšaubāmi, jums abiem vienmēr ir bijis fantastisks sekss, bet jūs, visticamāk, izšķīrāties cita iemesla dēļ. Un, ja tu domā, ka pēc pāris orgasmiem jūs vienkārši saģērbsieties, iesiet katrs savu ceļu un nesarunāsieties, iespējams, tu vēl neesi skaidrā. Pēc seksa sekos skaidrošanās, sarunas, mēģinājums atkal saieties, palikt draugiem, dzīvot kopā, un tas nav vienas nakts sakara vērts.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu