Pārdošanā nonācis elegantais Šona Konerija nams Dienvidfrancijā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/Scanpix/Knight Frank

Neilgi pēc "Džeimsa Bonda" filmu franšīzes leģendas Šona Konerija nāves pārdošanā nonācis viņai kādreiz piederējušais nams Dienvidfrancijā. Villa ir redzama arī filmā "Nekad nesaki nekad".

Kādam Šona Konerija kvēlākajam fanam ir iespēja savā īpašumā iegūt aktierim savulaik piederējušo Dienvidfrancijas namu par 30 miljoniem eiro. Skotu aktiera nams atrodas Franču Rivjērā, Nicā, pašas Vidusjūras krastā. No aktiera mājas paveras neaizmirstams skats uz jūru, Nicas pilsētu un pat netālu esošo Monako. 

Foto: Knight Frank

Pasakainais sešu stāvu nams ir celts 1928. gadā, taču Holivudas leģenda to ir iegādājies 1975. gadā, neilgi pēc kāzām ar franču gleznotāju Mišelainu Rokebrūni. Jaunais pāris Nicas namā ir dzīvojuši vairākus desmitus gadu. Lai arī pāris pēcāk dzīvojuši citviet, Nicas villa allaž ir dēvēta par Koneriju namu.

Foto: Knight Frank

Nams sastāv no piecām guļamistabām, piecām vannasistabām, sporta zāles, saunas, vairākām terasēm, vīna pagraba, peldbaseina un dārza. Kopumā īpašuma platība ir 5000 kvadrātmetri. Ēkas dizains ir ieturēts Džeimsa Bonda cienīgā stilā - visām telpām piemīt retro šarms, kurā apvienoti Art Deco dizaina elementi ar Vidusjūras apvidus stilu. Savukārt ēkas fasādes arhitektus savulaik ir iedvesmojis franču karaļa Luija XVI stils, kas ir apvienots ar 30. gadu modernisma iezīmēm. 

Foto: Knight Frank

FOTO: Šona Konerija nams Dienvidfrancijā 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu