Decembrī plāno nojaukt bijušo Džefrija Epsteina Palmbīčas villu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AP/Scanpix

Teju nekavējoties pēc amerikāņu miljardiera un finansista Džefrija Epsteina nama iegādes tā īpašnieki lēmuši par labu pilnīgai ēkas demontāžai.

Nekustamo īpašumu attīstītāji par 18 miljoniem ASV dolāru iegādājušies bijušo ASV miljardiera Džefrija Epsteina namu Palmbīčā, Floridā, un nolēmuši to nojaukt līdz ar zemi, vēsta portāls "The Wall Street Journal". 

Smalkais nams nekustamo īpašumu tirgū nonāca šā gada jūlijā ar cenu 22 miljoni ASV dolāru. Tomēr, ņemot vērā niecīgo atsaucību, Palmbīčas nama cena tirgū kritās - to iegādājās nekustamo īpašumu attīstītāju birojs "Corocran Group" par 4 miljoniem ASV dolāru zemāku cenu. Patlaban norit darījuma process, taču, kā portālam "The Wall Street Joournal" pavēstīja nekustamo īpašumu attīstītājs Tods Maikls Gleizers,

ēka nonāks attīstītāju rokās jau decembrī un tiks pilnībā nojaukta.

Visi darījuma ieņēmumi tiks novirzīti Epsteina seksuālās vardarbības upuru kompensācijas fondam.

Epsteina Palmbīčas nama kopējā platība ir 1300 kvadrātmetri; tā sastāv no sešām guļamistabām, trīs vannasistabām, atsevišķas personāla mājas un peldbaseina namiņa. Bēdīgi slavenais īpašums atrodas vien pāris kilometru attālumā no Donaldam Trampam piederoša īpašuma. 

Epsteins Palmbīčas namu iegādājās tālajā 1990. gadā par 2,5 miljoniem ASV dolāru. Jau tuvākajā nākotnē nams tiks nojaukts un tā vietā tiks celta Art Deco stila savrupmāja. 

Kopumā Epsteinam piederējuši seši luksusa klases nekustamie īpašumi

Kā vēstīts iepriekš, Epsteins bija apsūdzēts plaša pedofilijas tīkla uzturēšanā - pats esot seksuāli izmantojis desmitiem nepilngadīgu meiteņu (jaunākās - 14 gadus vecas) un pēc tam licis viņām vervēt jaunas upures. Savu vainu Epsteins bija noliedzis.

Apsūdzības attiecas uz 2002. un 2005. gadā pastrādātiem noziegumiem. No pienācīga soda viņš reiz jau izbēga - 2008. gadā atzīstot vainu divos štata likumdošanas pārkāpumos saistībā ar prostitūciju un izciešot 13 mēnešu sodu, viņš izvairījās no prāvas federālajā tiesā. Epsteinam nācās reģistrēties kā dzimumnoziedzniekam un izmaksāt kompensācijas upuriem. Neskatoties uz to, viņš turpināja grozīties ASV sabiedrības augstajās aprindās.

Džefrijs Epsteins tika arestēts 2019. gada 6. jūlijā un 10. augustā pakārās savā cietuma kamerā. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu