Īlons Masks paziņo, ka "visticamāk" sasirdzis ar "mēreni vieglu" Covid-19 (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Īlons Masks
Īlons Masks Foto: Reuters/ScanPix

Uzņēmējs Īlons Masks paziņojis, ka viņš “visticamāk” sasirdzis ar “mēreni vieglu” Covid-19. Tiesa, rezultāti, kurus viņš saņem no dažādām laboratorijām, krasi atšķiras, vēstīts izdevumā "BBC".

49 gadus vecais “Tesla” un “SpaceX” vadītājs par simptomiem, kas līdzīgi “nelielām iesnām” paziņoja sociālajā tīklā “Twitter.” Piektdien viņš rakstīja, ka ir četras reizes izgājis testu, saņemot divus pozitīvus un divus negatīvus rezultātus.

Masks, kuram vietnē “Twitter” ir 40 miljoni sekotāju, par saviem simptomiem rakstīja, ka viņš jūtas “labāk un sliktāk”. Simptomi esot līdzīgi saaukstēšanās simptomiem, tomēr vairāk sāp ķermenis un lielāka “migla“ galvā nekā šķavas vai klepus.

Piektdien viņš apšaubīja ātro antigēnu pārbaužu patiesumu, “Twitter” rakstot: “Notiek kaut kas ārkārtīgi nepatiess. Šodien izgāju četras Covid pārbaudes. Divi testi bija negatīvi, bet divi pozitīvi. Tā pati automašīna, tie paši testi, tā pati māsiņa.”

Viņš arī paziņoja, ka gaida polimerāzes ķēdes reakcijas testu, kas epidemiologu vidū tiek uzskatīts par zelta standartu un pasaulē tiek izmantots visbiežāk.

Martā Masks bija bargs attiecībā pret izsludināto pandēmiju, “Twitter” rakstot: “Es domāju, ka panika dos lielāku kaitējumu nekā pats vīruss.”

Divus mēnešus vēlāk viņš draudēja aizvākt savu elektroautomobiļu uzņēmumu no Kalifornijas pēc tam, kad tika pavēlēts to aizvērt pandēmijas dēļ.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu