Viesturs Rudzītis par to, kā sievietēm izdodas sevi “apčakarēt” (6)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Artūrs Krūmiņš

“Sievietēm līdz 30 gadiem, pēc maniem novērojumiem, izdodas kaut kā “apčakarēt” sevi - man jau tos bērnus nemaz nevajag, man vajag, piemēram, karjeru, vai man vajag apceļot pasauli vai izglītību. Bet tas jau tā īsti nepiepilda...” svētdienas vakarā, viesojoties televīzijas sievietēm “STV Pirmā!” iedvesmojošajā šovā “Sapņu ķērājas”, sacīs skandalozais psihoterapeits Viesturs Rudzītis. 

Dāmas Una Ulme, Liene Stepena, Grēta Peide un Ieva Adamss viņu būs aicinājušas raidījuma studijā, lai diskutētu par tik aktuālu tēmu kā sievišķīgas atkarības un to, kur tad īsti sievietei meklēt dzīves piepildījumu.

Viesturs Rudzītis ir pārliecināts, ka sievietes slīgšana atkarībās meklējama viņas nespējā izprast savu pamatuzdevumu - laist pasaulē bērnus un nodarboties ar viņu labklājību.

Bērni, vīrietis, kurš nes mājās mamutu, un sekss, pēc Viestura domām, ir simboliskie “trīs vaļi”, kas sievietei sniedz dzīves piepildījumu

Tāpat Rudzītis ir pārliecināts, ka katrā sievietē mīt “dieviete”, kura ik pa laikam ir jāpalutina ar dažādām dāvanām jeb ziedojumiem.

Turklāt tos var gan sieviete sarūpēt sev pati, gan ļaut sevi iepriecināt vīrietim.

“Sapņu ķērāju” studijā viedoklī par sievišķīgām atkarībām dalīsies arī aktrise Anta Aizupe - dvīņu mamma un aizņemta sieviete, kas dzīvē meklē balansu starp karjeru un mātes lomu. Kā arī kolorītais un seksapīlais brazīliešu futbolists un jūtuberis Felipe Gabriels, kurš ne tikai nevainojami runā latviešu valodā, bet arī neslēpj savas domas par mīlestību, meitenēm, veiksmīgām attiecībām un - sievišķīgo atkarību lomu tajās. Protams, dāmas metīsies arī mistiskos piedzīvojumos, izbaudot teju nereālas lietas - kopā ar iluzionistu Pecolli ģimeni kļūstot par burvju māksliniecēm un šamanes virsvadībā basām kājām staigājot pa kvēlojošām oglēm. Iedvesmojies, uzdrīksties un nebaidies īstenot savus sapņus – pašmāju šovs dzīves baudītājām “Sapņu ķērājas” – svētdien, 22. novembrī plkst. 18:40, televīzijā sievietēm “STV Pirmā!

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu