Vēl vienai Tesla uz šosejas aizlido jumts (16)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: TVNET kolāža

Nav šaubu, ka Tesla ir labi automobiļi. Tie labi izskatās, ir ērti, ātri brauc un ar pilnām baterijām var pievarēt krietni vien lielāku attālumu nekā vairums citu mūsdienu elektroauto. Tomēr ar montāžas kvalitāti Tesla gan ir vāji.

Kamēr Tesla Motors viens no dibinātājiem, Īlons Masks jau ir kļuvis par planētas otro bagātāko cilvēku, viņa autobūves uzņēmums diezgan regulāri nonāk pasaules mediju uzmanības centrā ne to jaukāko iemeslu dēļ.

Šie gadījumi nav ļoti bieži un kļūdas ir izņēmumi (tā gribētos domāt), taču paviršam vērotājam no malas tāpat varētu veidoties priekšstats, ka jebkurš Tesla automobilis, kurš brauc pa ielu, kuru katru brīdi var sadalīties bāzes elementos.

Tā pirms kāda laika ziņojām par mēnesi vecu Tesla Model 3, kam negaidīti atvienojās stūre, un pilnīgi jaunu Tesla Model Y, kas atceļā no dīlera salona palika bez sava stikla jumta. 

Jaunākās ziņas, kas nelabā gaismā parāda Tesla montāžas kvalitāti, ir pienākušas no Ķīnas. Tur kāds autovadītājs uz šosejas kļuvis par liecinieku brīdim, kad no priekšā braucoša Tesla Model S atdalās panorāmas jumta stikla panelis. Notikušais nofilmēts video reģistratorā.

Citiem auto bojājumi nav nodarīti un cietušo nav, bet, kā vēlāk noskaidrots izmeklēšanā, konkrētais Model S uz šosejas bija atvadījies no jumta, kas tam tikai neilgi pirms tam bija nomainīts kompānijas autorizētajā servisā.

Komentāri (16)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu