Nacionālā apvienības kongresā vēlēs partijas vadību (3)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Nacionālās apvienības kongress
Nacionālās apvienības kongress Foto: Zane Bitere / LETA

Šodien plkst.11 notiks Nacionālās apvienības ikgadējais kongress, kas šoreiz aizritēs attālināti un tiks translēts tiešraidē.

Nacionālajā apvienībā informēja, ka tā būšot pirmā reize, kad kāds partijas kongress Latvijā notiek pilnībā attālināti.

Ņemot vērā valstī izsludināto ārkārtējo situāciju, kongresu lemts aizvadīt attālināti, savukārt balsošana par partijas valdi un tās priekšsēdētāju, kā arī komisiju pārstāvjiem vairāk nekā nedēļas garumā norit ar pasta starpniecību.

Kongresa laikā notiks balsošanas urnas atvēršana, un tiešraidē būs iespējams vērot balsu skaitīšanu. Arī šogad valdes vēlēšanās gaidāma liela konkurence, turklāt trešdaļa kandidātu pagājušajā gadā nekandidēja uz valdi. Uz partijas priekšsēdētāja amatu kandidē Saeimas frakcijas vadītājs un esošais partijas priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ar uzrunām kongresā uzstāsies Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece, Eiroparlamenta deputāts Roberts Zīle, kā arī partijas priekšsēdētājs Dzintars. Tāpat ar video starpniecību būs iespēja viesoties vairākās Nacionālās apvienības vadītās pašvaldībās.

Kongresa tiešraidi varēs vērot Nacionālās apvienības mājaslapā vai "Facebook" kontā.

Plānots, ka, tuvojoties 2021.gada pašvaldību vēlēšanām, varētu tikt aizvadīts partijas ārkārtas kongress klātienē, ja epidemioloģiskā situācija valstī būtu stabilizējusies.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu