Mārtiņš Pļaviņš: es apmainītu olimpisko zeltu pret dēlu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Talantīgais pludmales volejbolists un Londonas olimpisko spēļu bronzas medaļas ieguvējs Mārtiņš Pļaviņš ir trīs meitu tēvs, kurš līdz ar katras atvases piedzimšanu sievu Lieni burtiski apbūris ar ziediem. Kad Pļaviņu ģimenē piedzima pirmā meitiņa, viņš sievai dāvāja 100 rozes, otrās meitas dzimšanas dienā viņa saņēma 200 rozes, un šo tradīciju sportists turpināja, arī sagaidot trešo meitiņu, kad mīļotajai dāvāja jau 300 rozes. 

Viesojoties televīzijas sievietēm “STV Pirmā!’ sarunu šovā “Kad viņas satiekas,” kas pie skatītājiem nonāks otrdienas vakarā, viena no šova vadītājām, Dagmāra Legante, izklaidējošā rubrikā “Saki patiesību vai apēd riebeklību” uzdos Mārtiņam provokatīvu jautājumu un vēlēsies noskaidrot, vai sportists vēlētos arī ceturto bērnu un kas viņu darītu laimīgāku – zelts olimpiādē vai dēla ienākšana ģimenē?

Sportistam atbilde ilgi nebūs ilgi jādomā. “Dēls!” sacīs Mārtiņš un ne bez humora piebildīs, ka

iespēja dabūt zeltu gan esot mazāka nekā tikt pie dēla.

“Bet es neesmu pārliecināts, vai mēs to izmēģināsim. Jo tagad, kad trīs bērni sēž (automašīnas) aizmugurē, ir ok. Bet četri – tad jau vajag tādu busiņveidīgo. Un es domāju, ka sieva negribēs braukt ar busiņu,” - asprātīgi uz šo jautājumu atbildēs Mārtiņš.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu