Iepazīsties, jauna rubrika par jogu: Miera atslēga - viss ir tevī!

Pievienojies!
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Privātais arhīvs

Saasinoties pandēmijas laikam, kurā izsludinātie noteikumi mūs visus ierobežo ne tikai fiziski, bet arī morāli, piedāvājam gaišu un šobrīd tik ļoti mūsu veselībai vēlamu rubriku "Miera atslēga - viss ir tevī!", kura taps sadarbībā ar burvīgo jogas nodarbību pasniedzēju Līgu Ozolu!

Šoreiz stāsts nebūs par akrobātiskām jogas pozām, kuras tikai retajam ir pa spēkam. Stāsts nebūs arī par četrpaku uz vēdera, bet gan par veselību – gan fizisko, gan garīgo. Stāsts būs par to, kā ar sava ķermeņa palīdzību ir iespējams nomierināt prātu un uzlabot pašsajūtu.

Foto: publicitātes

Šo stāstu mums stāstīs jogas skolotāja Līga Ozola. Līgai jogā ir vairāk kā 10 gadu pieredze un patiesa vēlme izzināt un dalīties visos instrumentos, ko sniedz joga, lai uzlabotu dzīves kvalitāti.

Līga ir jogas skolotāja, kura patiesi mīl to, ko dara un to var just katrā viņas nodarbībā. Sirdssiltums, atvērtība, pieņemšana un miers ir tas, kas raksturo Līgu vislabāk.

Līga ir ieguvusi bakalaura grādu socioloģijā, taču savu dzīvi ar to nekad nav saistījusi. Viņa daudzus gadus ir strādājusi publisko iepirkumu sfērā, bet kādā brīdī saprata, ka paralēlais darbs- jogas pasniegšana, ir sirdij daudz tuvāks un jau kopš 2018.gada tā ir Līgas vienīgā nodarbošanās un darbs. 2019.gada vasarā Līga izveidoja online jogas projektu, kurš ir veiksmīgi attīstījies un kur kopā jogo jau vairāk kā 150 cilvēku. Savās zināšanās Līga dalās arī privātajās nodarbībās.

Foto: Privātais arhīvs

Līga šobrīd pasniedz klasisko Hatha jogu ar Vinjasa (plūsmas) jogas elementiem, kā arī jogu sievietēm mazuļa gaidībās. Jogas nodarbībās Līga uzsver ieklausīšanos sevī, māca praktizēt pieņemošu un mīlošu attieksmi pret sevi, kārtīgi izdarbinot visas muskuļu grupas.

Dzīvē ir svarīgi apgūt spēju atslābināties un prasmi būt apzinātam, jo ikdienā uztraukumi un stress piemeklē mūs visus, izvairīties no tiem ir gandrīz neiespējami, taču ir iespējams tiem sagatavoties, kontrolēt savu attieksmi un ķermeņa reakciju.

Uz tikšanos stāstos, video nodarbībās un jautājumos - atbildēs par jogu jau pavisam drīz tepat TVNET!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu