Elektrostimulācija – baudas avots dedzīgākām mīlas rotaļām

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Elektrostimulācija katram no mums asociējas ar kaut ko citu. Kāds ir saņēmis elektroimpulsu terapiju ārstnieciskos nolūkos vai skaistumkopšanas kabinetā, cits nejauši pieskāries elektriskajam ganam vai pat pavisam nopietni “dabūjis pa pirkstiem” no kāda spēcīgāka strāvas avota. Jāņem vērā, ka nepatīkamas izjūtas strāva rada tikai pēkšņā, nekontrolētā saskarē. Elektroimpulsus izmantojot apzināti, šis stimulācijas veids var būt baudas avots seksa rotaļās.

Elektroimpulsi iedarbojas uz muskuļiem, liekot tiem sarauties. Pateicoties šādai ķermeņa reakcijai uz strāvu, to ir iespējams lietot baudas rotaļās.

Rotaļas ar elektrostimulāciju var iedalīt divās kategorijās. Katra kategorija atšķiras ar stimulācijas mērķi un lietotajiem rīkiem.

Ārējā stimulācija jeb elektroimpulsu uztveršana caur ādu tiek izmantota sensorajās rotaļās (kas ir sensorās rotaļas, skaidrojām šajā rakstā), liekot lietā dažādus (visbiežāk metāla) rīkus, ko iespējams pieslēgt pie vadības iekārtas.

Foto: SexyStyle

Adatu rullīši, pātadziņas, pletnes, siksniņas, cilpas, locekļa nevainības jostas, klipši krūšu galiem vai sēkliniekiem, cimdi elektromasāžai – mantiņu klāsts ir plašs un daudzveidīgs, un to sniegtās sajūtas var variēt no maigi kutinošiem pieskārieniem, kas rada patīkamas tirpiņas, līdz pat spēcīgāk dzelošiem un sāpju slieksnim tuvākiem impulsiem.

Visām elektroseksa aktivitātēm ir jānotiek ar partneru abpusēju piekrišanu, apzinoties visus riskus. Lai process būtu ne tikai sāpīgs, bet arī baudāms un aizraujošs, ļoti nozīmīga ir atklāta komunikācija starp partneriem.

Sāpes šajā kontekstā ir ļoti relatīvs jēdziens, jo katram no mums ir savs sāpju slieksnis, kas mainās atkarībā no noskaņojuma, uzbudinājuma līmeņa utt. Ārējā elektrostimulācija parasti tiek veikta kā ar dzimumaktu nesaistīta aktivitāte, bet, ja pāris to spēj integrēt savā priekšspēlē, tad neaizmirstamām izjūtām bagāts vakars ir garantēts.

Iekšējā elektrostimulācija – vaginālā, anālā vai uretras – ir vairāk saistīta ar tradicionālākām seksa rotaļām. Tajās tiek izmantotas tādas elektromantiņas kā dildo, vibratori, anālie stimulatori, vaginālās bumbiņas, uretras zondes.

Foto: SexyStyle

Vagināla vai anāla elektrostimulācija rada izteiktu muskuļu kontrakciju jeb muskuļu saraušanos – gluži kā orgasma laikā. Elektroimpulsa ietekmē tiek labāk apasiņotas attiecīgās ķermeņa atveres sieniņas, veicinot jutību un uzlabojot tonusu.

Svarīgi!

  • Elektrostimulācijas rotaļlietas, kas tiek ievietotas kādā no atverēm, obligāti jāizmanto komplektā ar ūdens bāzes lubrikantu, rūpīgi jākopj un jāseko līdzi uzglabāšanas nosacījumiem.
  • Vibratorus ar elektrostimulāciju var izmantot tikai tādā gadījumā, ja nav sūdzību par novājinātu iegurņa pamatnes muskulatūru (nav orgānu noslīdējumu, nav urīna nesaturēšanas).
  • Elektroseksa aktivitātes nav ieteicams cilvēkiem ar sirds veselības problēmām (aritmija, mazspēja, sirds stimulators utt.) vai jebkādām citām kaitēm, ko var negatīvi ietekmēt elektroimpulsi.

Šeit iespējams aplūkot elektrostimulācijas rotaļlietas, bet jau rīt stāstīsim kas ir straponi un kā tos izmantot. Aicinām arī turpmāk sekot līdzi Baudas kalendāram!

Raksts tapis sadarbībā ar "SexyStyle

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu