Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Strapons – tradicionālo lomu maiņai guļamistabā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Joprojām populārs ir mīts, ka straponus aktīvi izmanto tikai netradicionālas orientācijas sievietes, tādēļ doma par šādas mantiņas iegādi vīriešos raisa pretrunīgas emocijas. Šis stereotips traucē daudziem partneriem pārkāpt pašu novilktās pieļaujamā robežas un pamēģināt ko jaunu. Patiesībā lomu maiņa guļamistabā var būt pat ļoti aizraujoša.

Vispopulārākais mīts saistībā ar straponiem ir uzskats, ka tie paredzēti tikai lesbietēm. Realitātē tos pārsvarā izmanto heteroseksuāli pāri (vismaz 80% gadījumu). Turklāt straponu seksa rotaļās var likt lietā ne tikai sieviete, bet arī vīrietis.

Šīs seksa rotaļlietas nosaukums ir cēlies no angļu valodas vārdu salikuma "strap-on", kas tiešā tulkojumā nozīmē “uz jostas”. Klasisks strapons sastāv no jostas vai biksītēm, kurām piestiprināts falloimitators.

Ja straponu ir uzvilkusi sieviete, tad tas pilda locekļa funkciju, un mantiņu var izmantot vaginālai un arī anālai penetrācijai. Ir aplami uzskatīt, ka sieviete ar straponu pazemo vīrieti vai zog vīrieša pašlepnumu, jo vīrieša loma attiecībās un dzimumdzīvē nav definējama tikai ar dominēšanu akta laikā. Ir pāri, kas izbauda sievietes dominanci seksā vai arī abi pārmaiņus iejūtas dažādās lomās. Galvenais ir baudpilni kopā pavadīts laiks un abiem patīkamas izjūtas.

Ir pieejami ne tikai klasiski straponi, bet arī makstī iestiprināmi modeļi bez jostas, kas radīti īpaši sievietes baudai. Šādi iespējams ne tikai stimulēt partneri, bet vienlaicīgi izjust arī vaginālo un klitorālo stimulāciju.

Foto: FUN FACTORY GmbH

Runājot par stimulācijas tehnisko daļu, sieviete ar strapona palīdzību var vīrietim veikt arī baudāmo un veselīgo prostatas masāžu. Par prostatas masāžas lietderību lasi, lūk, te.

Strapona iegāde vīrieša vajadzībām var šķist absurda, tomēr šis rīks var kalpot kā risinājums būtiskām problēmām gultā. Vīrietis var izmantot straponu šādos veidos:

  • kā dzimumlocekļa aizstājēju (protēzi), ja nav iespējama pilnvērtīga penetrācija, kam par iemeslu var būt dažādas veselības problēmas, piemēram, erektilā disfunkcija;
  • pāragras ejakulācjas novēršanai;
  • kā falla uzmavu, lai panāktu izmēra palielinājumu;
  • vienlaicīgai anālai un vaginālai stimulācijai.

Kas jāņem vērā, izvēloties straponu

Lai izvēlētos piemērotu straponu, pirmkārt, jādefinē, kas un kādam mērķim izmantos šo rotaļlietu. Otrkārt, jāizvēlas atbilstoša izmēra, formas un materiāla dildo ar plakanu pamatni vai piesūcekni, lai to būtu iespējams iestiprināt strapona jostā.

Kad dildo ir izvēlēts, tad jāpiemeklē atbilstoša izmēra jostiņa vai speciālās biksītes, lai tās būtu ērtas lietošanā un stabili nofiksētu dildo, atstājot brīvu piekļuvi anālajai un/vai vaginālajai atverei.

Ja ir vēlme šajās rotaļās izbaudīt arī vibrāciju, tad nepieciešams izvēlēties vibrējošu dildo vai parastajam dildo pievienot erekcijas gredzenu ar vibrāciju.

Jābūt ļoti uzmanīgiem, izvēloties komplektus, kuros dildo jau ir komplektā ar jostiņu. Parasti šādos komplektos pats dildo ir neatbilstošs pēc izmēra vai formas, un arī jostiņa mēdz būt neērta. Vairumā gadījumu šādi komplekti ir ražoti no zemākas kvalitātes materiāliem, kas var radīt diskomfortu lietotājiem: nekvalitatīva josta var spiest, rīvēt gurnus vai tieši pretēji – slīdēt nost.

Nekvalitatīva materiāla dildo parasti nav no silikona, radot risku tikt pie alerģiskām reakcijām vai pat piena sēnītes. Lai mazinātu šādu iespējamību, pirms rotaļām uz dildo var uzvilkt prezervatīvu, tomēr ieteicams labāk izvēlēties silikona materiāla rotaļlietu, kas būs droša un ķermenim nekaitīga.

Pēdējais, kas nepieciešams maksimāli labai pieredzei rotaļās ar straponu, ir lubrikants uz ūdens bāzes.

Šeit iespējams aplūkot straponu piedāvājumu, bet jau rīt stāstīsim par lielizmēra stimulatoriem, tādēļ aicinām arī turpmāk sekot līdzi Baudas kalendāram.

Raksts tapis sadarbībā ar "SexyStyle

CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu