Vairāki lielveikali pagarinās darba laiku

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Paula Čurkste/LETA

Lai mazinātu cilvēku pulcēšanos tirdzniecības centrā un prognozējot apmeklētāju skaita pieaugumu dienā pirms stingrāku ierobežojumu stāšanās spēkā, tirdzniecības centrs "Alfa" pagarina darba laiku līdz pusnaktij, informēja "Nords Porter Novelli" projektu vadītāja Ilze Aizsila.

Viņa sacīja, ka "Alfa" turpina īstenot epidomoloģiskās drošības pasākumus, nodrošina bezmaksas sejas masku pieejamību informācijas centrā, audio un vizuālā veidā regulāri atgādina apmeklētājiem par distances un personīgās higiēnas ievērošanu un aicina cilvēkus būt atbildīgiem, ievērot noteiktos ierobežojumus sevis un citu pasargāšanai no vīrusa izplatības.

"K-Senukai" piektdien pagarinās darba laiku līdz pusnaktij

Būvniecības, mājas labiekārtošanas un sadzīves preču tirgotājs "K-Senukai" piektdien, 18.decembrī, pagarina darba laiku savos veikalos visā Latvijā līdz plkst.24, aģentūru LETA informēja tirgotāja pārstāvji.

Līdzīgi kā citi tirgotāji, arī "K-Senukai" norāda, tas tiek darīts, lai nodrošinātu pircēju un darbinieku drošību un novērstu situācijas, kad veikali ir pārpildīti.

"K-Senukai" uzsver, ka strikti kontrolē pircēju plūsmu savos veikalos saskaņā ar valdības noteiktajām prasībām un iekšējiem noteikumiem. Vienlaicīgi veikalos drīkst atrasties ierobežots pircēju skaits, veikala apmeklēšana un apkalpošana bez sejas maskas ir aizliegta, veikala telpās izvietoti vairāki informatīvie materiāli, un klientiem tiek pastāvīgi atgādināts par divu metru distanci, dezinfekcijas līdzekļu lietošanu un citu drošības prasību ievērošanu.

Pircēju un darbinieku drošības apsvērumu dēļ "K-Senukai" ir pagarinājis veikalu darba laiku, ierobežojis iepriekš plānotās reklāmas aktivitātes un pastāvīgi aicina pircējus iepirkties internetveikalā, pasūtīt preces pa telefonu vai e-pastā.

Veikali "Depo" pagarina darba laiku

Lai rūpētos par klientu drošu iepirkšanos un samazinātu veikalos vienlaicīgi esošo cilvēku skaitu, no ceturtdienas par divām stundām pagarināts "Depo" veikalu darba laiks, informēja SIA "Depo DIY" pārstāvji.

Veikalos Rīgā darba laiks pagarināts līdz plkst.24, bet veikalos ārpus Rīgas darba laiks pagarināts līdz plkst.23. 

Uzņēmums aicina klientus izmantot iespēju iepirkties vēlākās vakara stundās, tādejādi nodrošinot epidemioloģiski drošu iepirkšanos.

Tirdzniecības centrs "Spice" darba dienās pagarinās darba laiku

Tirdzniecības centrs "Spice" no šodienas darba dienās pagarinās darba laiku, no rītiem sākot strādāt par stundu agrāk, aģentūru LETA informēja "Spices" pārstāvji.

Tādējādi tirdzniecības centrs darba dienās strādās no plkst.8 līdz 22.

Vienlaikus brīvdienās un svētku dienās tirdzniecības centrs atbilstoši valdības lēmumam ārkārtējās situācijas laikā būs slēgts - strādās tikai atsevišķi pārtikas veikali, aptiekas un higiēnas preču veikali.

Savukārt lielveikala "Rimi" darba laiks nemainīsies un joprojām būs no plkst.8 līdz 23.

Tirdzniecības centrs "Riga Plaza" pagarina darba laiku

Lai nodrošinātu vienmērīgāku apmeklētāju plūsmu pirms gaidāmajām brīvdienām, tirdzniecības centrs "Rīga Plaza" nolēmis pagarināt darba laiku, tādēļ šodien un 18.decembrī strādās stundu agrāk no rīta un stundu ilgāk vakarā, informēja "Riga Plaza" pārstāvji.

Līdz šim "Riga Plaza" strādāja no plkst.10 līdz 21, bet ceturtdien un piektdien strādās no plkst.9 līdz 22.

"Rīga Plaza" kopējā platība ir virs 60 000 kvadrātmetriem, kas nozīmē, ka centru vienlaicīgi un ieturot drošu distanci var apmeklēt līdz 4000 cilvēku. Katram apmeklētājam tiek nodrošināta 15 kvadrātmetrus liela platība.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu