No "PlayStation" veikaliem izņemta ilgi gaidītā videospēle "Cyberpunk 2077" (4)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/ScanPix

Japānas elektronikas un izklaides kompānija "Sony" saistībā ar neskaitāmām sūdzībām, kļūmēm un pat veselības riskiem no "PlayStation" tiešsaistes veikaliem visā pasaulē izņēmusi ilgi gaidīto videospēli "Cyberpunk 2077", teikts piektdien publiskotajā uzņēmuma paziņojumā.

Tiek ziņots, ka šīs videospēles izstrāde bijusi pasaulē dārgākā, un videospēļu cienītāji visā pasaulē ar nepacietību bija gaidījuši tās nonākšanu tirdzniecībā 10.decembrī, taču viss nav noritējis tik veiksmīgi, kā cerēts.

Vairāki videospēļu spēlētāji tviterī publiskojuši video ar grafikas problēmām, bet citi šo spēli ar sarkastiskiem komentāriem salīdzinājuši ar vecāka izlaiduma videospēlēm.

"Sony" videospēļu struktūrvienība SIE norāda, ka piedāvās pilnu atmaksu lietotājiem, kuri "PlayStation" tiešsaistes veikalos iegādājušies "Cyberpunk 2077".

Polijā bāzētais videospēles izstrādātājs "CD Projekt RED" šonedēļ publiskojis atvainošanos un solījis novērst visas kļūmes ar programmatūras atjauninājumiem janvārī un februārī.

Šo problēmu dēļ "CD Projekt RED" tirgus vērtība nokritusies līdz 31 miljardam zlotu (6,9 miljardiem eiro), salīdzinot ar 42,6 miljardiem zlotu (9,5 miljardiem eiro) pagājušajā nedēļā.

"Cyberpunk 2077" izdošana šogad tika aizkavēta divas reizes, un "CD Projekt RED" bija arī spiests pievienot veselības brīdinājumus pēc tam, kad tika ziņots, ka šī spēle izraisījusi epilepsijas lēkmi.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu