Abpusējais audums, dabas veltes un aksesuāri! Vienkārši paņēmieni, kā iesaiņot dāvanas

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš

Dizaina papīrlietu bodītes “Manilla” čaklā un radošā darbiniece Vita un beziepakojuma veikala “Bodnīca” saimniece Madara sniedz padomus, kā skaisti un vienkārši iesaiņot sarūpētās dāvanas.

TVeikala “Manilla” komandas radošajam gariņam Vitai dāvanu saiņošana iet no rokas – viņa ne tikai savus mīļos pārsteidz ar unikāli iesaiņotām dāvanām, bet realizē arī klientu vēlmes. Popularitāti nezaudē arī svētku maisiņi un kastītes, tomēr Vita iesaka izmēģināt arī netradicionālus materiālus dāvanu saiņošanai. Šobrīd topā ir dāvanu iesaiņošana audumā, īpaši iecienīts ir abpusējais audums, kuru pēc dāvanas atsaiņošanas var izmantot atkārtoti.

Lai glīti iesaiņotu vairākas sarūpētās lietiņas, Vita iesaka tās visas ielikt vienā kastē, kuru pēc tam var iesaiņot. Svarīgi izvēlēties biezu iesaiņošanas papīru, lai nerastos caurumi. Tāpat Vita mudina skaisti izdekorēt arī jau iesaiņoto dāvanu ar kādu aksesuāru.

Savukārt beziepakojuma veikala “Bodnīca” saimniece Madara atgādina, ka dāvanu saiņošanā varam izmantot jau mājās esošus materiālus! Tas ļaus ne tikai ietaupīt, bet arī izmantot esošos resursus.

Lai atsaiņošanas prieks būtu pārsteigumiem pilns, Madara iesaka sarūpēto dāvanu un iesaiņojumu papildināt ar dabas veltēm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu